» »

slo-hack

slo-hack

boss-tech ::

naredil sm en forum ki je namenjen hackanju in tej temi podobnim stvarem. tu lahko vprašate kar želite in posebnost je tudi da se topici ne zaklepajo! prosim za komentarje
http://www.slo-hack.gajba.net

freejack ::

Mislim, da bi bilo bolje, če bi naredil eno stran, forum pa vključil znotraj tega. Poglej npr. Slo-Tech,..če bi bil samo forum, še zdaleč ne bi blo tolk zanimivo, tako pa imamo tu od opisov dvdjev, testov komponent, člankov itd. Ti si lahko pa tutoriale omisliš, al pa kakšno DLL podstran, itd. Če bi rad imel stran na to temo dobro nareto,..en nasvet..forum ne naredi strani, kvečjemu jo lahko dvigne na višji nivo.

R0K ::

Če si sam se ti skor ne splača delat kaj večjega. Mal povprašaj po forumu, če je kdo pripravljen pomagat pa to. Več vas bo, bojlše je. Ker bo šlo vse bolj hitreje pa še boljše bo.

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: bradek ()

Jure2k ::

A niso podobne teme ponavadi po petih minutah zaklenjene?
No glede na to, da se tam zbirate hekerji bi mogla bit zaklenjena in še zbrisana.>:D

IceIceBaby ::

Kaj pa je narobe s hekerji ? Nisem vedu da so hackerji kriminalci in da delajo kaj ilegalnega oziroma kaj takega kar bi lahko blo prepovedan na tem forumu.

ma kst prav. hekerji so prav koristni. če se naučiš hekat lahko pozneje izdeluješ zaščite in od tega fino živiš!
in niso vsi hekerji uničevalci pa tatovi raznih pomembnih podatkov ipd. včasih se človk rad kej pošal in ne naredi škode.

Zgodovina sprememb…

R0K ::

Hekerje ima itak 'večina' narobe 'v glavi'. Vsi mislijo, da so to nesrmani strici, ki bodo jutr največji banki v Švici izmaknal 10 mio evrov.

Kot je že reku boss-tech, so hekerji zlo koristni pobi. In vsaka dobra firma (softwerska da ne bo pomote) ima zaposlene določene hekerje. Seveda pa se ti razlikujejo po tem, kaj delajo. Ampak to je že pa čist neki druzga...

lepo da nas je neki ki tako menimo

Red_Mamba ::

ja jst pa sosed sva pripravljala stran za crackanje (+hackanje) pa se je potem pri financah ustavilo. Tko da nisma potem nikjer domene registrirala in uploadala strani.
Prevedel sem PHPBB forum v slovenščino, porapvil sem ga za dvojino, in pa začetno stran sem izdelal z novicami. Samo kot sm reku ni blo keša tko da lahka jst kej pomagam če nucate.

jst sm že razmišlu o strani venadr mi samemu nebi najbrž velik uspelo; torej če si zainteresiran bi se lahko kej zmenl.sej bi zaenkrat lahko uporabu zasilno domenu, pa kdaj pozneje su na pravo.

Red_Mamba ::

ja ni blema, povej kako in kaj pa se bomo zmenili,
jst mam že 90% svoje strani narejene. samo navodila za programčke mi še manjkajo, pa forum je za administratorja še v angleščini, drugače je pa za uporabnike čist slovenski .Tudi stil foruma sem naredil v krekerskem vzdušju :) lahko ti pošlem par screen shotov na mail.

Elemen_T ::

Ja lol.
Če pa tri tisočake ne morate zbrat za eno spodobno domeno, potemtakem pa je že malo čudno da sploh uživate dobrote interneta :\

Plac pa itaq najdeš zastonj, če se malu znajdeš.

dej mi posl na eliminatorhac@email.si

Zgodovina sprememb…

Caboose ::

starsni strasni hax0rji :D
If you can't explain it simple, than you dont know it good enough.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

kako se začeti učit hekanja? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
6816851 (14535) einstein :P
»

Sony še vedno na udaru (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Varnost
13129322 (26962) ABX
»

hekerski vdori in zaščita

Oddelek: Pomoč in nasveti
345109 (2533) Macketina
»

Popustil najšibkejši člen Slo-Techa (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Novice / Varnost
19319254 (11910) jype
»

Prispevek o vdiranju v sisteme in podobnem. Je kdo zainteresiran za pogovor oz. inter

Oddelek: Loža
333013 (1984) Stepni Volk

Več podobnih tem