Forum » Pomoč in nasveti » Win 7 iz ANG. v SLO.
Win 7 iz ANG. v SLO.
GT-Turbo ::
Pozdravljeni!
Potrebujem pomoč! Zanima me, kako si svoje Windowse 7 iz angleščine prevedem v slovenščino...
Control Panel (nadzorna plošča)>...?
LP
Potrebujem pomoč! Zanima me, kako si svoje Windowse 7 iz angleščine prevedem v slovenščino...
Control Panel (nadzorna plošča)>...?
LP
Toshiba Satellite L550-117
Sn0wMaN ::
Če nimaš Ultimate nimaš šans (da bi spremenil jezika na native način)
Je pa k sreči en program, ki ga niti ni potrebno inštalirati ki inštalira jezik na ne-ultimate verzijo windowsev (jaz sem jo uporabil da sem iz slo dobil ang an home premium. Ker imam originalno verzijo mi na microsoft slovenija so bili tako prijazni da mi niso hoteli pomagati razen če plačam dodatnih cca 150EUR ali nekaj podobnega samo da dobim ang jezik. Kar si pa ne morem privoščiti.
Uporabi Vistalizator. Ta reši tvoj problem. Zdownloadaj program in jezik in voila. Updati delujejo, licenca tudi.
Je pa k sreči en program, ki ga niti ni potrebno inštalirati ki inštalira jezik na ne-ultimate verzijo windowsev (jaz sem jo uporabil da sem iz slo dobil ang an home premium. Ker imam originalno verzijo mi na microsoft slovenija so bili tako prijazni da mi niso hoteli pomagati razen če plačam dodatnih cca 150EUR ali nekaj podobnega samo da dobim ang jezik. Kar si pa ne morem privoščiti.
Uporabi Vistalizator. Ta reši tvoj problem. Zdownloadaj program in jezik in voila. Updati delujejo, licenca tudi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win7, kako namestim Language pack ? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 29101 (18344) | GTX970 |
» | Pomoč: Toshiba L550-117Oddelek: Kaj kupiti | 7244 (6518) | toshibaL550 |
» | Sprememba jezika v windows 7Oddelek: Operacijski sistemi | 18373 (17767) | urosp |
» | Vista OEM, nekaj vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2881 (2008) | Galaxy |
» | Vista home premium SLO lang. pack?Oddelek: Operacijski sistemi | 3924 (3599) | PaJo |