Forum » Operacijski sistemi » Formatiranje Acerja
Formatiranje Acerja
racunalnicar ::
Lep pozdrav!
Prijatelj mi je dal za formatirat svojega laptopa Acerja, vendar imam ogromne težave:
ko ga zbootam s CDjem od XPja mi napiše, da ni nobenega diska na katerega bi lahko instaleru winse, ko sem ga zbootal s cedejem od w7 me tut ni vprašalo kam instalerat, gparted-u tut ne rata neč druzga narest kot napisat poročilo...
Zanima me, kako bi sploh lahko formatiral tega laptopa?
Hvala usem že u naprej.
Prijatelj mi je dal za formatirat svojega laptopa Acerja, vendar imam ogromne težave:
ko ga zbootam s CDjem od XPja mi napiše, da ni nobenega diska na katerega bi lahko instaleru winse, ko sem ga zbootal s cedejem od w7 me tut ni vprašalo kam instalerat, gparted-u tut ne rata neč druzga narest kot napisat poročilo...
Hvala usem že u naprej.
matonson ::
Pa gre še v windowse?
No, če gre:
S partition magicam probaj odščipnit delček diska (toliko kot misliš imeti za windowse) in ga sformatirat(NTFS). Potem pa poizkusi še enkrat, če kaj najde.
No, če gre:
S partition magicam probaj odščipnit delček diska (toliko kot misliš imeti za windowse) in ga sformatirat(NTFS). Potem pa poizkusi še enkrat, če kaj najde.
toxius ::
racunalnicar ::
Legende, hvala usem trem. Tko ko je toxius reku - ahci pa ide mode maš, nastaviš na mode in potem gre formatiram. Res najlepša hvala usem trem.
cukl ::
racunalnicar je izjavil:
Lep pozdrav!
Hvala usem že u naprej.
Pri windows 7 te to vpraša nekoliko kasneje kot pri xp. prav tako lahko brišeš in ustvarjaš particije kot v xp-jih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem nameščanje WIN 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1048 (841) | mblazi22 |
» | Nemogoče nalaganje WindowsovOddelek: Operacijski sistemi | 1497 (1283) | Nikonja |
» | Formatiranje in boot managerOddelek: Operacijski sistemi | 2506 (1571) | demon#666 |
» | nasvet...Image diska starejšega računalinka na novejši računalikOddelek: Programska oprema | 1073 (758) | Mr.B |
» | Need Drivers ALL for laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1530 (1004) | jan01 |