Forum » Pomoč in nasveti » Netlog
Netlog
grof1 ::
Mene pa zanima zakaj se ne morem več prijavit v Netlog,do nedavnega se je dalo potem pa naenkrat konec.
Ko se hočem prijavit mi vedno vrže okno in mi napiše:
Internet Explorer ne more odpreti internetnega mesta http://sl.netlog.com
Hvala za pomoč
Lp
Ko se hočem prijavit mi vedno vrže okno in mi napiše:
Internet Explorer ne more odpreti internetnega mesta http://sl.netlog.com
Hvala za pomoč
Lp
- spremenil: grof1 ()
DMouse ::
Če tudi s Firefox ne bo delal, preveri kaj imaš v datoteki c:\windows\system32\drivers\etc\hosts
Prijateljica je imela preko te datoteke zablokiran facebook ter netlog in to slovenske poddomene (sl.netlog.com, sl-SI.facebook.com in podobno). Kako se je to znašlo tam, pa sam bog ve.
Prijateljica je imela preko te datoteke zablokiran facebook ter netlog in to slovenske poddomene (sl.netlog.com, sl-SI.facebook.com in podobno). Kako se je to znašlo tam, pa sam bog ve.
bluefish ::
Jah, če se znajde zapis v hosts datoteki, potem je dobro pregledati računalnik za nesnago, ker vnos se sam po sebi tja ne bo zapisal.
iztokmarolt ::
bi vprašal,če kdo ve,zakaj mi ne odpre slovenskega netloga in me avtomatsko preusmeri na twoo.kako to rešiti?
na tisti windows hosts se ne spoznam.
hvala za odgovor,če ima kdo kakšen trenutek časa : iztok.marolt77@gmail.com
Goran's Blog ::
iztokmarolt je izjavil:
bi vprašal,če kdo ve,zakaj mi ne odpre slovenskega netloga in me avtomatsko preusmeri na twoo.kako to rešiti?
Preusmeri te zato ker je iz domene netlog.si preusmerjeno na twoo ;)
Kako to rešiti? Se ne da netlog is out.
solatko ::
Poglejte mail s katerim ste prijavljeni - ste dobili obvestilo o prenehanju Netloga.
Delo krepa človeka
nič nisem dobil,samo skenslalo mi je slo netlog.zdaj pa ali napiše,da ne more tega odpreti ali me pa direkt preusmeri.
stene...sem šel na to povezavo,ampak se je treba prijavit...,pa ne vidim povezave z mojim problemom.pa vseeno hvala :)
se opravičujem...spene :)
hojnikb...,ampak se da urediti,da pridem nazaj.če so prišli na luno leta 1969...,in na mars pred nekaj leti...potem je tudi to rešljivo ;)
iztokmarolt je izjavil:
stene...sem šel na to povezavo,ampak se je treba prijavit...,pa ne vidim povezave z mojim problemom.pa vseeno hvala :)
se opravičujem...spene :)
hojnikb...,ampak se da urediti,da pridem nazaj.če so prišli na luno leta 1969...,in na mars pred nekaj leti...potem je tudi to rešljivo ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iztokmarolt ()
hojnikb ::
kaj je tvoj problem ?
To da netlog ne obstaja več je menda jasno na tej točki..
To da netlog ne obstaja več je menda jasno na tej točki..
#brezpodpisa
moj problem je,da se samo na slovenskega ne morem več prijaviti oz. ga dobiti na splet...,zakaj se pa lahko na evropske prijavim?
Goran's Blog ::
Pač Slovensko poddomeno so preusmerili na Twoo, ne vidim kje je problem... lahko bi recimo tudi slo-tech.com ko bi vpisal v brkslanik bi te vrglo na najdi.si recimo ali bilo kam drugam. Jim že ni v interesu da deluje ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Goran's Blog ()
hojnikb ::
premakni se na drug social portal, katerega ljudje dejansko uporabljajo in je problem rešen :)
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blog - monetizacija (adult vsebina)Oddelek: Izdelava spletišč | 2325 (1788) | EloJobs |
» | Lesk MySpacea počasi blediOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7008 (6137) | MrStein |
» | Diaspora pokazala kodoOddelek: Novice / Zasebnost | 9563 (7927) | Jst |
» | out url?Oddelek: Izdelava spletišč | 1421 (1261) | techfreak :) |
» | Bo britanska policija lahko vdirala v računalnike uporabnikov interneta?Oddelek: Novice / Zasebnost | 4173 (3431) | darksamurai |