Forum » Pomoč in nasveti » Izklapljanje računalnika
Izklapljanje računalnika
LeXani ::
Pozdrav! Imam manjši problem, vsaj po mojem mnenju, in sicer imam prenosnik HP Compaq 6715s.
V biosah sem spremenil prejšne nastavitve v "default system conf.", ampak po par minutah (3-5) se mi sedaj enostavno ugasne, prej se ni. Na napajanje je prikoplen.
Hvala!
V biosah sem spremenil prejšne nastavitve v "default system conf.", ampak po par minutah (3-5) se mi sedaj enostavno ugasne, prej se ni. Na napajanje je prikoplen.
Hvala!
Čas prve prijave 04.11.2005
detroit ::
hmm zanimiv da ni mogoče "navil" se s tem, pa se pregreva dj poglej temperature.Laptopti so itak overheat prone
Skero
LeXani ::
Ne morem preverit temperatur, ker nimam nameščenega OS-a. V biosah ni nobenega podatka. Mislim da ni krivo pregrevanje, ker par minut pred tistim ko sem spremenil nastavitve deloval vse normalno. Upam da si kdo lasti kak podoben model, da mi pove nastavitve biosov! Edino če slike prilimam.
Čas prve prijave 04.11.2005
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problemi z lan portomaOddelek: Pomoč in nasveti | 520 (474) | oyoy69 |
» | Zamrzovanje novo sestavljenega PC-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1462 (1259) | gddr85 |
» | Visoke temparature pri vodnem hlajenju?! (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7892 (6827) | m0LN4r |
» | cpu is not installedOddelek: Navijanje | 1049 (910) | Janac |
» | integrirana grafičnaOddelek: Kaj kupiti | 1173 (964) | tv6865 |