» »

Pleksi, venti ...

Pleksi, venti ...

smilyxx ::

Zivjo!

Odlocil sem se da bom samostojno izdelal stranico iz pleksi stekla. Takoj se je pojavila ze 1. tezava. NE vem kako bi ga pritrdil. S silikoncem?

No odlocil sem se za hladilnik TTvulcano 7+, ki ima moznost reguliranja hitrosti obratov. To stikalo zgleda na sliki cisto pri procesrju. Ali bi se dalo to stikalo nekako premakniti na ohisje, da bi lahko spreminjal obrate brez odpiranja ohisja.

Ker nimam ravno denarja za vodno hlajenje sem se odlocil da bom kupil 6 ventov. 2 bom pritrdil spredaj 2 zadaj in 2 na stranico. Zadnja dva bosta pihala ven medtem ko bodo ostali pihali notri. Ventilatorji bodo brezstikala za obrate. Zanima me ali se da to kupiti ali pa vsaj narediti. Ali glede na to stevilo potrebujem dodatni napajlnik. Verjetno bom naredil stikala za vklop in izklop ventov kar na praznem mestu za 2. disketnik. Zanima me tudi kako se ventilatorji pritrdijo. Z vijaki? Vem da je treba dati gumo med ohisje in vent zaradi tresljajev.

PS: Kupil bom big tower.

Lp

l-note ::

Eni ga pritrdijo z obojestranskim lepilnim trakom.

the_unborn ::

jap, obojestranski lepilni trak je super resitev, deluje takoj, ni packarije, vendar je jeba celo stvar dol dobit, ker drzi ko 100 hudicev (sem skoraj zvil stranico, ko sem dol dajal)

TESKAn ::

Jaz ti predlagam, da stvar prišraufaš gor - ni tako veliko dela, pa še dol gre na lahko. če pa se boš odločil za to, glej, da boš vrtal plexi z dovolj visokimi obrati - jaz sem zaradi prenizkih obratov par kosov plexija že uniču...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

S čem pritrditi hladilno rebro?

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
131199 (935) teddy81
»

Termalni trak ne drzi prevec dobro - odlepil se je...

112482 (2212) Bug
»

kje ti zrežejo ohišje?!

232024 (1586) mazy
»

Kako utišati disk??

Oddelek: Strojna oprema
141243 (993) Fury
»

Pleksi okno v stranici