Forum » Hlajenje in modifikacije » kje ti zrežejo ohišje?!
kje ti zrežejo ohišje?!
Golden eye ::
Rabu bi zrezat lukno v ohišje za pleksi steklo! Zdej me pa zanima kje ti to zastojn zrežejo?
mogoče merkur, bauhaus??
mogoče merkur, bauhaus??
Sambrosa ::
mislim da ti ga ne bojo, ne boj opa zarad tega ker nisi nič takšnega kupil pri njih.saj tko vem za les. drugač pa obodno nabav od frenda pa GASSSS. aja pa še uno fino žagco moreš met da ti bo lepo žagalo. bodi malo svoj mojster.
Nikita H ::
ohišje in pleksi reže en model na bernčičevi v črnučah z vodno žago...sam narista mu moraš kaj, če je kaj bolj zapletenga v autocadu2000...men je računu jurja za stranico, in jurja za pleksi z lukno not za vent.
ali3n ::
prideš na NEST 2004, se prej najaviš... in ... voila.. maš luknjo!
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
ČIP 008 ::
Nekje si sposodi vbodno žago, če je nimaš zariši in si izreži sam. Za denar, ki ti ostane od rezanja pa si kupi raje en dober ventilator.LP
smilyxx ::
Jah tisto luknjo v pleh ni težko zrezat. Vzameš vbodno, alpa kakšen dremel, pa lepo počasi žagaš. Pa če boš rezal z vbodno si zrihti nekoga da ti bo pleh držal alpa ga s "cvingam" pritrdi na mizo.
Lp
Lp
Save water.
drink beer.
drink beer.
firma se imenuje santex (mislim da). Je pa eno križišče naprej od kompleksa kjer je JAE, zaviješ leov in prvo še enkrat levo ter do konca!
nevem res...
kot sem jaz videl je tm samo ena delavnica pa en tip notr dela...sej boš najdu...
kot sem jaz videl je tm samo ena delavnica pa en tip notr dela...sej boš najdu...
sem najdu kje dela ta model
Zdej me pa zanima kako ne veliko lukno žrežem v ohišje za plexi steklo?
1. enake veliko kot je plexsi?
ali
2. malo manjše kot je plexi?
A ma kdo kakšno sliko da vidim kako se to vgradi?
Zdej me pa zanima kako ne veliko lukno žrežem v ohišje za plexi steklo?
1. enake veliko kot je plexsi?
ali
2. malo manjše kot je plexi?
A ma kdo kakšno sliko da vidim kako se to vgradi?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Golden eye ()
jz sem, dal za 1-2cm večje pleksi kot lukna, potem pa pritrdil z zelo tankim obojestranskim lepilnim trakom (rdeč, če boš iskal) in drži ko šus.
se slika
se slika
sam mene zanima slika iz notranje strani (da vidim kako je zaliman in narjen...)
btw: plexi sem kupil v cool-pc (300x300 mm)
btw: plexi sem kupil v cool-pc (300x300 mm)
Zgodovina sprememb…
uf...nimam fotiča pri sebi...
sam sej ni nič za videt.
Prlepš obojestranski lepilni trak, odlepiš še zgornjo stran lepilnega traku in daš pleksi gor.
Sam glej da boš kupil res tankega, ker drga boš mel spranjo...
sam sej ni nič za videt.
Prlepš obojestranski lepilni trak, odlepiš še zgornjo stran lepilnega traku in daš pleksi gor.
Sam glej da boš kupil res tankega, ker drga boš mel spranjo...
pleksi in ohišje ne bosta čisto skupaj, če bo predebel "selotejp"....a nisem razločno napisal
aja sem mislu tenkega plexi steklo
btw: kje se pa ta tenek trak kaj dobi, ker jest sem dobil sam eno guma za okol plexija zdraven?? (nč samolepilnega?)
btw: kje se pa ta tenek trak kaj dobi, ker jest sem dobil sam eno guma za okol plexija zdraven?? (nč samolepilnega?)
Zgodovina sprememb…
nič ne rabiš...samo ta trak nalimaš pa potem pleksi gor.
ta ki sem ga jaz uporabil, je rdeč, širok pribl. 1 cm pa ful velik kolut, sam je čisto tanek...
ta ki sem ga jaz uporabil, je rdeč, širok pribl. 1 cm pa ful velik kolut, sam je čisto tanek...
@mazy
če bi se spomnu...mislim da ni bil poceni, ker ga je res velik gor. Možno da celo več kot dva jurja!
če bi se spomnu...mislim da ni bil poceni, ker ga je res velik gor. Možno da celo več kot dva jurja!
mazy ::
nikita samo prašu sm. poznam enga ki se s tem ukvarja. svetlobne table, nalepke itd itd in sm natanko tak trak pr njem dubu. ga je res velik v kolutu, tam 9mm širok pa rdeča folija je na njem zaščitna. drži pa ko sam vrag, sm že velik plexija z tem polepu,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rezanje plexi steklaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 13829 (9718) | Machete |
» | V ohišje bi izrezal luknjo za pleksi...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1935 (1476) | simonchelo |
» | pritrditev plexijaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1519 (1346) | matias |
» | Pleksi okno v straniciOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1950 (1415) | Boeing |
» | Plexi stekloOddelek: Hlajenje in modifikacije | 6965 (4733) | IR Babun |