Forum » Programska oprema » [Openoffice Writer] bullets se prikažejo vsakič drugače
[Openoffice Writer] bullets se prikažejo vsakič drugače
neres ::
Imam .odt dokument kjer so med drugim nekje naštete stvari s pomočjo "bullets" (ne vem kako je to po slovensko). Skratka alineje ali pa samo krogci npr.:
- ena
- dva
...
Vsakič ko odprem ta dokument se te stvari prikažejo drugače. Alineje postanejo neki čudni simboli, krogci enako.. ko dam v PDF pa postanejo vsi eni kvadratki, kot da bi bila neka napaka.
Openoffice Portable 3.2, Win XP. Je to kak hrošč ali sem kaj spregledal?
edit: verjetno je to hrošč samo v portable verziji. Če ne naj mi kdo, ki to uporablja, pove.
edit2: ja, z ne-portable verzijo dela v redu.
- ena
- dva
...
Vsakič ko odprem ta dokument se te stvari prikažejo drugače. Alineje postanejo neki čudni simboli, krogci enako.. ko dam v PDF pa postanejo vsi eni kvadratki, kot da bi bila neka napaka.
Openoffice Portable 3.2, Win XP. Je to kak hrošč ali sem kaj spregledal?
edit: verjetno je to hrošč samo v portable verziji. Če ne naj mi kdo, ki to uporablja, pove.
edit2: ja, z ne-portable verzijo dela v redu.
- spremenil: neres ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IE 11 dostop do S-T ni mogočOddelek: Pomoč in nasveti | 3397 (2850) | krho |
» | uTorrent namešča program za rudarjenje kriptovalut (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Kriptovalute | 48773 (35731) | polpo |
⊘ | Igre za med poukom ;)Oddelek: Igre | 2411 (1640) | Mavrik |
» | Izšel AbiWord 2.8Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4745 (3365) | poweroff |
» | Besedilo iz (skenirane) slikeOddelek: Programska oprema | 706 (614) | Karen |