» »

Mnenje o Radeon HD 5450

Mnenje o Radeon HD 5450

Mare3 ::

Zanima me kakšno imate kaj mnenje glede te rafične kartice, vem da ni nevem kaj ampak podpira directx 11. Zanima me če bi igre kot so gta IV cod modern warfare in podobne delale na njej brez problema. Ne mislim je kupovati ker imam boljšo pa vseeno kaj menite o njej.
LP

Steinkauz ::

o gta IV cod modern warfare in podobne delale na njej brez problema

Ne

Kaj je potem fora dx 11? Saj bodo imele in imajo to samo igre ki potrebujejo zelo dobro grafično. Ne vidim fore da ima dx11 pa nič drugega uporabnega.

rdecaluc ::

Lohka bi reku da je dx11 na telih low karticah bolj kot ne marketinški trik xD.
Est modus in rebus. ,typos

Ja sej po mojem tud, ker itak bedne igre za katere boš ti lahko uporabljal to grafo nimajo dx11 tako da bi bilo bolje da ga sploh nebi imele in bi bila cene še nižja kot se hvalijo kako nizka je cena pa zmogljiva grafična :)

Meizu ::

Mare3 je izjavil:

Ja sej po mojem tud, ker itak bedne igre za katere boš ti lahko uporabljal to grafo nimajo dx11 tako da bi bilo bolje da ga sploh nebi imele in bi bila cene še nižja kot se hvalijo kako nizka je cena pa zmogljiva grafična :)

hehehe... ja...

Ne, resno. Ne kupuj te grafe za igre, ker boš potem ceneje prišel skozi če kar pri integrirani ostaneš :)

Mah je bila objavljena novica da naj bi bila huda grafa pa zgleda ni tko. Nisem je imel namen kupiti imam 5770 in mi je čist kul.

blackbfm ::

Če bi bile low end grafe dovolj dobre za igre potem dražje ne bi šle v promet. Torej lahko sklepaš da se to nikdar ne bo zgodilo.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty: Ghosts (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Igre
419105606 (80435) Klemzz
»

Kako izbrisati DirectX 11 oz. kako ga "donwgradati" na dx10?

Oddelek: Pomoč in nasveti
185373 (5064) Padly88
»

Katero grafično kartico kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
432364 (1697) Shumbi
»

hd 4770 ali hd 5770 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
507790 (6253) tomos
»

PlayStation 3 Portable