Forum » Pomoč in nasveti » Windows 7 čudna težava
Windows 7 čudna težava
Bolf3nk ::
Imam prenosnika toshibo L 300. Nekaj časa opažam zanimiv problem. Če imam odprt thunderbird 3 ali foxit reader nato pa odprem FF 3.6, mi začne čez nekaj časa utripati nekakšna črta po orodni vrstici in na vrhu FF. Utripa pa enako oz v enakem ritmu kot ona "črtica" v google iskalniku ko pišeš. Če pa mimo kliknem, pa tudi v orodni vrstici ne utripa. Če pa imam odprt samo FF pa tega ni
Ker slike nisem mogel naredit, ker se nič ni videlo, sem naredil video.
Bolje ne znam opisat problema.
Windows 7 hp je legalen. Naloženi so gonilniki ki jih je windows namestil. Računalnik se uporablja samo za šolo. Brez igranja iger itd. Sistem je čist. Imam avasta in comodo fw.
Ker slike nisem mogel naredit, ker se nič ni videlo, sem naredil video.
Bolje ne znam opisat problema.
Windows 7 hp je legalen. Naloženi so gonilniki ki jih je windows namestil. Računalnik se uporablja samo za šolo. Brez igranja iger itd. Sistem je čist. Imam avasta in comodo fw.
- spremenil: Bolf3nk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gimp - odpiranje slike - zoomOddelek: Programska oprema | 1387 (1058) | opeter |
» | Pixel 2 XL ima težave z zaslonom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 18784 (15703) | Machete |
» | Prvi nakup pametnega telefona (SGS4)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1508 (1290) | 6151 |
» | Prenosnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 2622 (1869) | solatko |
» | Prenosnik se mi pregreva hitro po zagonu - iščem serviserjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2745 (2201) | daljinec |