» »

Windowsi se ne zaženejo

Windowsi se ne zaženejo

crazyLIKEme ::

Načeloma si sicer kupujem nov računalnik, vendar me pa vseeno zanima naslednje.

Trenutni računalnik(HP compaq 6235n/starost približno +-5 let) se mi ne zažene.
Prižge se, pa tudi tisti ekran za F9 in F10 se pokaže, vendar se potem Windowsi ne zaženejo. Nastane črn ekran in to je to.
Poskusila sem tudi naložiti "nove" Windowse(xp) vendar ali:

a) CDja sploh ne zazna
ali
b) ko zažene CD se mi izpiše da: “Setup is inspecting your computer’s hardware configuration" in potem se ne premakne nikamor več. Nekajkrat sem tudi dlje pustila prižgan računalnik ampak se je potem začel samo pregrevati.

Računalnik je bil nazadnje spucan oktobra 2008. Sama sem ga načeloma želela posesati vendar se mi je ustavilo že pri odpiranju. Tako da sem ga na koncu posesala preko tistih dveh lukenj ventilatorja v ohišju. Aja računalnik se mi je nekaj časa ful pregraval, sam potem sem to rešila z drugimi Windowsi pa še hladilnik sem kupila.

Aha, kaj me zanima. Ga je možno popraviti in če se mi sploh splača ga popravljat? Nov komp gledam v okviru 800 eurov.
http://crazyl1keme.deviantart.com/

popster ::

probaj bootat z ubuntu cdjem (mogoče bos potreboval it v bios nastavit bood device)
;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: popster ()

crazyLIKEme ::

popster je izjavil:

probaj bootat z ubuntu cdjem (mogoče bos potreboval it v bios nastavit bood device)
;)

Mislim, kaj? O_o
http://crazyl1keme.deviantart.com/

333333 ::

Če je v okvari trdi disk ali ram se ti se splača popravljat v vsakem primeru paje potrebno narediti diagnostiko na prenosniku to pa najboljse da neses na kak servis.
Spiritual

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zagon prenosnika

Oddelek: Pomoč in nasveti
7824 (659) popster
»

Računalnik se zažene, vendar ne pride v Windowse..

203347 (3154) bibykaaa
»

Računalnik zablokira

5676 (624) miranpozar
»

Večni problemi z računalnikom

12894 (755) blazhie
»

omg disk crkno???