» »

directory listing

directory listing

cateye ::

A slucajn kdo ve kako je mozn videt vsebino direktorija na remote serverju ki ni directory listinga in ti avtomaticno prikaze index.html?

McSpike ::

Jest sem to počel z FP tako da sem importiral stran direkt iz URL naslova in nato mi je FP pač presnel dol vse kar je blo na tem root direktoriju... sigurno je to primitiven postopek a za nujo je v redu... stavit grem da je zunaj kje softver, ki bi to naredil brez nepotrebnega downloada akje se je meni dalo iskat ga ko se mi ne sanja pod kakim keywordom bi ga iskal...

cateye ::

S FP mislis frontpage? Te zadeve nimam tko, da ne vem cist kako dl-jas cel direktorij... Imam pa dreamweaverja in hotdoga. Nekaj sem poskusal pa brez uspeha..

Problem je v tem da ko npr. z getrightom poskusim dl-jat direktorij se mi prenese index.htm. Do fajla do katerga bi rad prisel pa ni nobenga linka nikjer, sploh ne vem kako se imenuje, zato bi rad prenesel cel direktorij... Server mi skratka ponuja le index. Ce imate kasno idejo..

simon ::

ce zadeva ki bi jo rad prenesel ni nikjer linkana, oz. ne ves kako se imenuje je ne bos dobil brez vdora na server ali ftp dostopa. Zal :(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako na svojmu serverju spletno stran ???

Oddelek: Omrežja in internet
141022 (929) #000000
»

izvažanje/uvažanje mejlov v mozilla thunderbirdu

Oddelek: Programska oprema
91555 (1455) zup
»

Integracija zvoka v powerpointu

Oddelek: Programska oprema
51595 (1562) marS
»

Kako prek lana prenašat datoteke???