Forum » Pomoč in nasveti » Kako prek lana prenašat datoteke???
Kako prek lana prenašat datoteke???
iElectric ::
Imam ruter level one in tri računalnike. Eden je star in bi ga rad formateru in naredu server za Vietcong, ki bo skoz odprt (24 ur na dan). Problem pa je, da morm cel disk (3 gb) prenest na moj pc, da ga bom lahko zapekel na cdje. Kako naj to naredim? S kater im programom?
Aspirinix ::
Diske sharaj (daj v skupno rabo) potem pa veselo na delo COPY-> PASTE ali pa kakšen fileutility kot je WQindowsCommander.
ali3n ::
Hm - a zelis narediti image tistega diska, ali samo prenesti "uporabne" fajle?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Ma s nortonom ghostom bom naredu image k je disk itak velk 3gb in ga bi rad prenesel na moj pc da ga zapečem. Uporablam total commanderja. Kako naj bi to naredu?
ali3n ::
Bolje bo, da disk "fizično" daš v svoj komp...
- "Rozi vidm." "S psom!"
problem je v tem, da je to prenosnik in se to ne da. A mi lahko kdo razloži kako se to nardi z total commanderjem??
krneki0001 ::
z boot disketo na kateri imaš tudi driverje za mrežo štartaj na računalniku, ko bo računalnik v mreži pa z gostom narediš image diska v en direktorij, ki ga imaš vnaprej določenega na enem drugem računalniku. Nisem pa še probal kaj takega iz winsow delat, čeprav se pomoje da. To bo pa kdo drug povedal.
Sam sem si naredu image in zdej samo z boot disketo štartam in z ghostom prenesem iz enga druzga računalnika cel image in mam v 5-ih minutah celo mašino postavljeno na novo.
LP
NEbivedu
Sam sem si naredu image in zdej samo z boot disketo štartam in z ghostom prenesem iz enga druzga računalnika cel image in mam v 5-ih minutah celo mašino postavljeno na novo.
LP
NEbivedu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk Cloning - ghost image (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7401 (5821) | thebaloh |
» | kako prenesti Windowse iz enega računalnika na drugega?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1625 (1291) | roscha |
» | Kopiranje disk to diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1562 (1349) | Kriko |
» | Postavitev sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2378 (1749) | BlackHole |
» | Image diska - a se da takga nardit? Npr GoBackOddelek: Programska oprema | 1395 (1243) | fm13 |