Forum » Operacijski sistemi » NTFS in Xwhiite
NTFS in Xwhiite
hojnikb ::
No zadau sn si da bom mojga Wiija mal zaposlil medtem ko ga ne rabim za to kar je naret in sn se odločo da bom vrgu gor en Linux distro z xorg in xfce po temlem vodiču. Stvar sicer deluje, vendar v tem custom kernelu ko ga jest uporablam (2.6.32-MIKEP5) očitno ni NTFS podpore.In glih v tem je problem, ker jest mislim met gor prkloplen en zunanji disk + Transmission za torrente pa še en ftp server gor.
Probaval sn že FUSE+ntfs-3g sam ko hočem mountat disk mi vržen ven error da je lib fuse.ko ni prave verzije.
A ve mogoč kdo kak bi se dal to usposobit, sej je stvar v osnovi ena PPC kišta in Debian Etch distro ?
Probaval sn že FUSE+ntfs-3g sam ko hočem mountat disk mi vržen ven error da je lib fuse.ko ni prave verzije.
A ve mogoč kdo kak bi se dal to usposobit, sej je stvar v osnovi ena PPC kišta in Debian Etch distro ?
#brezpodpisa
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UDF (Universal Disk Format) namesto FAT na prenosnih diskihOddelek: Operacijski sistemi | 1324 (1037) | Zvezdica27 |
» | osx zunanji monitorOddelek: Programska oprema | 1255 (1068) | Adrijan0 |
» | Zastonj resize NTFS particije ?Oddelek: Programska oprema | 2324 (1507) | MrStein |
» | ZFS na LinuxuOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 3635 (2586) | Brane2 |
» | WinFS Beta 1Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4214 (2787) | CaqKa |