» »

win se noče zagnati

win se noče zagnati

netcc ::

LP.
imam naslednji problem.
ko zaženem pc mi pride v stanje ko ti ponuja da ga zalaufas v safe mode last good cfg..itd, ko pritisnem da naj nalozi last good config ali kakroli drugega,mi resetira comp.
Probal sem ze skoraj vse,ram dal v drug comp dela normalno,priklopil drugi napajalnik,dela ok,dal disk v drug komp,win se zalaufa normalno,updatal biose,zamenjal sata kable,menjal baterijo od biosov,resetiral jumperje itd..zato se obračam na vašo pomoč.
aja pa še to, včasih mi ne zazna diska ,ali pa napise recimo samsung hd detected in namesto cifer in oznake hdd, mi napise neke simbole kot so afna zvezdice itd čudno.
mogoče mobo dead?
  • spremenil: netcc ()

comgen ::

Si poskusil namestiti win na novo?

Samson ::

LiveCD, chkdsk c: /f /r v command promptu najveckrat resi problem. Se pa zadnje dni pojavljajo neki cudni virusi in je potrebno naprimer Avira live cd pa poskenirat disk...

Aha. Premalo pozorno prebral. Winsi se zbutajo v drugem kompu. Naceloma pokukaj za kaksnimi napihnjenimi kondenzatorji. Dobijo eno kapico na vrhu. Lahko da je kriv tudi napajalnik. Ce gre pocasi v maloro, se slisi piskanje iz njega. Krivi kondenzatorji...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Samson ()

Samson je izjavil:

LiveCD, chkdsk c: /f /r v command promptu najveckrat resi problem. Se pa zadnje dni pojavljajo neki cudni virusi in je potrebno naprimer Avira live cd pa poskenirat disk...

Aha. Premalo pozorno prebral. Winsi se zbutajo v drugem kompu. Naceloma pokukaj za kaksnimi napihnjenimi kondenzatorji. Dobijo eno kapico na vrhu. Lahko da je kriv tudi napajalnik. Ce gre pocasi v maloro, se slisi piskanje iz njega. Krivi kondenzatorji...

-z aviro sm ze sprobal pa ni kaj za skenirat ker ne najde diska.
-napajalnik pa res cudno dela sem pa probal dat not drug napajalnik mal močnejši pa isto nič.
-bom še pokukal v kondezatorje,pa javim kaj je.

Zgodovina sprememb…

REŠENO D:
no da povem problem je v SATA controlerjih na maticni plošči .Sem našel disk z ide conectorjem,in na novo nalozim win na ide disk in voila zadeva zlaufa odlično.zdaj pa kupit IDE disk,ali pci to sata kartico.¸¸

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

podatki se mi sesujejo na ca. 1/4 leta

Oddelek: Pomoč in nasveti
111401 (1003) bukev
»

PC problemi

Oddelek: Strojna oprema
121242 (1019) gavro
»

Težava z zagonom računalnika (strojna napaka?)

141901 (1694) jat2406
»

Kako pregledati disk, če so slabi sektorji?

121621 (1504) ross|e20
»

I have an Apple problem ;)

Oddelek: Operacijski sistemi
151343 (949) Skrat

Več podobnih tem