» »

Računalnik do 1700€

Računalnik do 1700€

1
2
»

Pipi Castro ::

axee je izjavil:

Pipi Castro je izjavil:

A kdo ve kam bi bilo najbolje namestiti Corsairjev H50 v Obsidian za najboljše kroženje zraka?

Pomoje bo še najlažje zadaj, da piha topel zrak ven, lahko pa tudi zgoraj. Itak misliš dodat kakšen ventilator ane?

Vsekakor dodam še en vent. za push-pull funkcijo :D

Kakšno konfiguracijo za 1366 pa predlagate??
Verjetno kakšno EVGA ploščo, i7 920, 6GB pomnilnika...?

Zgodovina sprememb…

__Devil__ ::

P6T je dobra. Jo mam sam :).

Isotropic ::

zakaj pa ne 860? saj je na visji frekvenci in se cenejsi...

BuzzFuzz ::

Tako je Pipi Castro, 1366 ftw!

Isotropic je izjavil:

zakaj pa ne 860? saj je na visji frekvenci in se cenejsi...

Saj to še mene tudi zanima, a ni 860 hitrejši?

_koki_ ::

Zato pa vzameš i7 930, ki je zamenjava za 920 in bi ga mogu dobit za isto ceno...

_koki_ je izjavil:

Zato pa vzameš i7 930, ki je zamenjava za 920 in bi ga mogu dobit za isto ceno...

Ne ravno, je za 20€ dražji od 920 in 30€ od 860...

Tomyboy123 ::

SSD nujno, nimaš kaj razmišlat. Ko klikneš in se ti recimo photoshop odpre v vsega ca. 2 sekundah, se ti samo še smeji..
Če gledaš malo boljša ohišja in predvsem lepa, je tale Corsair čisto mimo, predvsem kar se tiče designa.
Moj že čaka na nove "jetre".
Če tole ni res lep izdelek in seveda funkcionalen, ...... :)
210 EUR Cosmic S

cinkaCR7 ::

Tomyboy123 je izjavil:

SSD nujno, nimaš kaj razmišlat. Ko klikneš in se ti recimo photoshop odpre v vsega ca. 2 sekundah, se ti samo še smeji..
Če gledaš malo boljša ohišja in predvsem lepa, je tale Corsair čisto mimo, predvsem kar se tiče designa.
Moj že čaka na nove "jetre".
Če tole ni res lep izdelek in seveda funkcionalen, ...... :)
210 EUR Cosmic S

Se popolnoma strinjam, D800 je predrago oz. ne ponuja za take vsote nič posebnega.Tudi sam imam cosmosa in moram rečt najboljše ohišje in tudi lepo za oko!

TehDucky ::

Tudi sam imam Cooler Master Cosmos (serije 1000) in morem reči, da vsakdo ki vidi to kišto je osupel nad njo (nad velikostjo in izgledom =) Sam sem za njega dal 90EUR v super akciji pc-plus (50% znižanje). Če ne bi dobil tako poceni tega, pa bi verjetno vzel Antec P182, a moram reči da težko verjamem, da bi bil boljši od Cosmosa. Ima pa to ohišje ogromen airflow, vendar pa je poskrbljeno za protiprašne filtre. Sam sem pri 1000 seriji dobil 4 ventilatorje, a brez 200mm ob stranici, saj je zaprta.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TehDucky ()

TehDucky je izjavil:

Tudi sam imam Cooler Master Cosmos (serije 1000) in morem reči, da vsakdo ki vidi to kišto je osupel nad njo (nad velikostjo in izgledom =) Sam sem za njega dal 90EUR v super akciji pc-plus (50% znižanje). Če ne bi dobil tako poceni tega, pa bi verjetno vzel Antec P182, a moram reči da težko verjamem, da bi bil boljši od Cosmosa. Ima pa to ohišje ogromen airflow, vendar pa je poskrbljeno za protiprašne filtre. Sam sem pri 1000 seriji dobil 4 ventilatorje, a brez 200mm ob stranici, saj je zaprta.

Ja no, če dobim za 90€ se splača drugače pa 30€ več pa imam že 800D...

Kakšna pa so kaj vaša mnenja o ASUS Maximus III Extreme in EVGA P55 Classified 200???
Katera se bolj splača in ali se sploh, če želim imeti več zaslonov...
1
2
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup računalnika do 1500€ (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
13321243 (18512) Pr0xim0
»

Gaming Computer! (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
609528 (8064) jazbec
»

Gaming pc (strani: 1 2 3 4 5 )

21835932 (31628) bedak

Računalnik do 2000€ (strani: 1 2 3 )

10622367 (21021) M-XXXX
»

Gamerski računalnik za 1200 € (strani: 1 2 )

657222 (5464) solatko

Več podobnih tem