Forum » Mobilne tehnologije » Nokia n97 mini
Nokia n97 mini
MAJHEN ::
Pozdravljeni!
Jaz bi vas prosil če mi lahko p'omagate pri težavi, z mojo nokio na njej imam angleški meni, pa bi vas prosil če mi lahko kdo opiše postopek flashanja telefona in mi pomaga z kakšnim linkom pa kakšno hitro razlago.
LP
Jaz bi vas prosil če mi lahko p'omagate pri težavi, z mojo nokio na njej imam angleški meni, pa bi vas prosil če mi lahko kdo opiše postopek flashanja telefona in mi pomaga z kakšnim linkom pa kakšno hitro razlago.
LP
MAJHEN ::
DA še podam nekaj dejstev o telefonu:
Software paket nameščen je 10.0.045
Language set pa je 01
Tip pa je RM-555
Upam da je to dovolj
Software paket nameščen je 10.0.045
Language set pa je 01
Tip pa je RM-555
Upam da je to dovolj
js osebno ::
Telefona ti ni treba flashati.
klik
Na forumu se registriraj in sledi navodilom. Balkans_ produktno kodo za Nokia N97 mini pa moraš najti sam.
klik
Na forumu se registriraj in sledi navodilom. Balkans_ produktno kodo za Nokia N97 mini pa moraš najti sam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nokia Lumia 820Oddelek: Mobilne tehnologije | 2473 (1674) | manniac |
» | Samsung b7330 (omnia pro) - problem s koledarjemOddelek: Mobilne tehnologije | 571 (556) | ttommy |
» | SiOL IPTV preko VLCOddelek: Omrežja in internet | 12113 (7051) | Thunder wave |
» | samsung sgh g810 vs. nokia n95Oddelek: Mobilne tehnologije | 2468 (1727) | Miha_T |
» | programiranje visual basic seštevanje do loopOddelek: Programiranje | 2630 (2004) | popaj113 |