Forum » Mobilne tehnologije » Samsung b7330 (omnia pro) - problem s koledarjem
Samsung b7330 (omnia pro) - problem s koledarjem
p5yh0 ::
Zdravo!
Lepo bi vas prosil, če mi nekdo pomaga pri manjšem problemčku na že v naslovu omenjenem telefonu, saj se na windows mobile še ne znajdem najbolje...
In sicer, problem je sledeč:
Zanima me, če je možno nastavitve pri koledarju nastaviti tako, da mi opravek, ki sem ga dodal kaže na namizju teden prej, kajti po defaultu je nastavljeno, da se le ta pojavi na namizju le en dan prej?
LP, Blaž
Lepo bi vas prosil, če mi nekdo pomaga pri manjšem problemčku na že v naslovu omenjenem telefonu, saj se na windows mobile še ne znajdem najbolje...
In sicer, problem je sledeč:
Zanima me, če je možno nastavitve pri koledarju nastaviti tako, da mi opravek, ki sem ga dodal kaže na namizju teden prej, kajti po defaultu je nastavljeno, da se le ta pojavi na namizju le en dan prej?
LP, Blaž
ttommy ::
Nemogoče,pod Opravila si lahko poljubno nastaviš datum, in uro ko te opomni.Pa imaš telefon v slovenščini?
Gamer
p5yh0 ::
Nimam... ja sej opomne te, sam jaz bi rad da ostane na namizju, kot npr. pri nokiji...
Razumeš kaj ti hočem povedat?
Razumeš kaj ti hočem povedat?
ttommy ::
Aja,no zega še pa nisem poskušal.Kaj pa kak desktop reminder za windows mobile?Malo pogooglaj.
Tu pa maš naslov za slovenščino za Windows mobile 6.5-vendar je samo za Samsung Omnia Pro b7330.
Jaz ga mam že kar nekaj časa gor...
http://www.janustrade.si/samsung/sfw/b7...
Tu pa maš naslov za slovenščino za Windows mobile 6.5-vendar je samo za Samsung Omnia Pro b7330.
Jaz ga mam že kar nekaj časa gor...
http://www.janustrade.si/samsung/sfw/b7...
Gamer
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Servis telefona 3 krat se je že sesul softwareOddelek: Mobilne tehnologije | 2372 (1817) | kmetek |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33817 (23490) | LuGi |
» | GarminOddelek: Mobilne tehnologije | 1841 (1239) | KoMar- |
» | Samsung OmniaPro B7330Oddelek: Mobilne tehnologije | 2506 (1851) | lampy |
» | Samsung Omnia Pro in navigacijaOddelek: Mobilne tehnologije | 2596 (2126) | uporabnikwm |