» »

eloterija

eloterija

Volk| ::

KLIK

Končno! Verjetno jih je konkurenca prisilila.
No, v glavnem da je, ker se mi ne ljubi nonstop listkov pisat pa tja nosit.

blackbfm ::

Bomo vidli če bo prišlo do kakšne zlorabe, potem bo še bolj zanimivo:P

Matwic ::

je verjetnost, da bo kdo registriral nenormalno količino kombinacij brez plačila. Imaš prav, bo še zanimivo :D

Škoda, da zahtevajo preveritev osebnega dokumenta, malo nepotrebne birokracije. Ravno toliko, da storitev ni spet v celoti prek interneta, tako kot vsi naši e-sistemi :P. Če jih tako skrbi indentiteta, bi lahko zahtevali SIGEN ali pa NLB certifikat in bi bila zadeva rešena.

urban99 ::

Zdaj vemo od kje taka cenzorska ihta pri blokadi globalne konkurence. Ostaja pa vprašanje ali bo tudi tokrat kje izražena skrb glede odvisnosti. Po mojih informacijah naj bi zadevo v bližnji prihodnosti uzrli celo na bankomatih.

Volk| ::

Matwic je izjavil:

je verjetnost, da bo kdo registriral nenormalno količino kombinacij brez plačila. Imaš prav, bo še zanimivo :D

Škoda, da zahtevajo preveritev osebnega dokumenta, malo nepotrebne birokracije. Ravno toliko, da storitev ni spet v celoti prek interneta, tako kot vsi naši e-sistemi :P. Če jih tako skrbi indentiteta, bi lahko zahtevali SIGEN ali pa NLB certifikat in bi bila zadeva rešena.

To so dobro naredili. Vsi taveliki imajo tako, paypal, ebay. Mora biti neko fizično dokazilo. enkraten dokaz in pol ti nikoli ni treba več dokazovat indetitete. Mogoče malo moteče ko moraš tja, toda nekdo ki je do zdaj igral, itak hodi tja. Bo(m) še zadnjič šel:))

SodVina ::

Ni treba it tja. Ti pošljejo lahko papirje po pošti(tako pravi njihov howto filmček), pa podpišeš, priložiš fotokopijo ali dve in pošlješ nazaj.

Oven-2k ::

Juhej, juhej, jaz sem ze zadel Lotko 1 = 1 EUR :) Sem pa najprej na hitro preletel obvestilo v SMSu in me je kar malo stisnilo ko sem prebral lotko, ker so veliki denarji za glavno nagrado :P Potem sem sele zagledal tisto enko napisano zraven :(
Rok

Mare3 ::

Če še kdo ne ve tega je celotna loterija (loto, stave, kazinoji...) narejena in programirana tako da bodo tisti ki igrajo VEDNO! v minusu, prej ali pa kasneje. Poznam ljudi ki so irali stave toliko časa dokler niso enkrat zadeli 500EUR in mislili da so v plusu. V plusu je bil 100EUR samo kaj mu to pomaga ker je že naslednji dan odigral dva listka po 50EUR češ saj sem v plusu imam še 400EUR in seveda zgubil teh 100 in še ostalih 400EUR. Naj vas ne zavede jo igre na srečo.

Gladi ::

Pri stavah recimo je velik poudarek da spremljaš redno kar velik spekter športov.

Mare3 ::

Pa vseeno ne moreš vedeti kaj bo. Recimo igra Barcelona - Getafe. Valda da bo usak stavil na barcelono in če dam primer. Barcelona vodi 1:0 do 90. minute v sodnikovem podaljšku pa sodnik dosodi penal v korist Getafe-ja Tekma se konča z 1:1 pa si bil 100% prepričan da boš to tekmo dobil saj je barcelona 1. na lestvici getafe pa med zadnjimi. Spet pravim to so igre na srečo, če bi lahko uporabil znanje bi se imenovale igre na znanje :D

preem ::

mare bot tih no, ne trosi neumnosti.

drgač pa kaj je plan tega? blokirat svetovno konkurenco, pa neki kao ponudit na domačem trgu pa rečt, ma sej mate eloterijo, pejte tja, kaj ti bo bwin? heh, smešno vse tole. sej salute da se te stvari spravi na splet čim prej, sam ne na ta način.

en njihovih močnih argumentov za cenzuro interneta je bil: zaščititi mladoletne in občutljive osebe na igre na srećno al kako so že rekli. a odprt eloterijo je za dosego tega cilja? hehe - patetično vse skupaj, če mene vprašaš.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: preem ()

Bethrezen ::

podalski se ne stejejo pri stavah
www.urbanterror.net

preem ::

poleg tega pa ne bo vsak stavil na barcelono, ker ima kvoto 1.03.

steev ::

Bethrezen je izjavil:

podalski se ne stejejo pri stavah

Seveda se šteje tisti podaljšek ki je 3, 4 minute na koncu. Če pa so tisti, 2 x 15 min, ti se pa ne štejejo.
:|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stavni nasveti (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12143001 (18263) Pinturicchio
»

Nateg s spletnimi igrami na eLoterija (strani: 1 2 )

6617033 (14672) msjr
»

sistem športnih stav (strani: 1 2 )

8624468 (22978) kinggovhell
»

športne stave (strani: 1 2 )

8618568 (9476) GregiB

Več podobnih tem