Forum » Pomoč in nasveti » Nekaj o OpenGL
Nekaj o OpenGL
spacejam ::
zanima me v cem je problem in sice tale!
ko pozenem half life v openGL mi ljudje v igri postanejo samo sivi obris. ce pa v direct 3D pa je vse normalno tkisto mi dela v GTA3 ceprav tu mi dela malce drugace in sicer mi namesto menijev in glavnih kot tista v igri sami se ne prikaze so samo pravokotniki, v cem je trik?
ko pozenem half life v openGL mi ljudje v igri postanejo samo sivi obris. ce pa v direct 3D pa je vse normalno tkisto mi dela v GTA3 ceprav tu mi dela malce drugace in sicer mi namesto menijev in glavnih kot tista v igri sami se ne prikaze so samo pravokotniki, v cem je trik?
Space-jam Team & Co.
Hux ::
GTA3 prvic ne deluje na OpenGL.
Drugic tisti problem z GTA3 resis z WinXP popravkom. NAzalost sem pozabo kiri mogoce ve kdo al pa vprasaj na igre forum.
Tretjic pa updejtaj drivere.
Drugic tisti problem z GTA3 resis z WinXP popravkom. NAzalost sem pozabo kiri mogoce ve kdo al pa vprasaj na igre forum.
Tretjic pa updejtaj drivere.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Hux ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | radeon 9000Oddelek: Strojna oprema | 1057 (847) | boštjan |
» | UNREAL 2 The Awakening (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9005 (5920) | vander |
» | voodoo3 in dx8, premalo video memoryOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (931) | KontraCepec |
» | GTA III in Win Xp ProOddelek: Igre | 724 (622) | boštjan |
» | Kateri driverji so najboljsi za Radeona 8500Oddelek: Strojna oprema | 795 (603) | JLP |