» »

Tiskalnik HP Deskjet 940c - lučka utripa-ne dela

Tiskalnik HP Deskjet 940c - lučka utripa-ne dela

damek89 ::

Pozdravljeni!

Enemu kolegu je bil odveč tiskalnik, pa mi ga je dal. Rekel je, da je pri njem delalo vse normalno. Meni pa, ko že priključim elektriko nanj začne utripati lučka (mislim da označuje, da nekaj ni vredu z barvo ali nekaj podobnega). Vzel sem že ven obe barvi, jih očistil in dal ponovno v tiskalnik, vendar še vedno lučka utripa. Poskusil sem ga tudi priključit k računalniku, ampak mi ga ne zazna ko priključim na usb (na LPT nisem probal, ker bo itak isto reagiral).
Vseeno sem inštaliral driverje in zdaj kaže, da je pripravljen. Poskusil sem nekaj natisniti, vendar ne gre.. Vedel sem, da nebo delal, a sem za hec preizkusil vseeno z driverji.

Kaj bi še lahko probal?

HVALA!

amigo_no1 ::

Test page ti iztisne ? Mora delati brez računalnika, samo dalj časa držiš en gumb, ko je tiskalnik prižgan ?
Si pogledal na hpjevo suport stran kaj pomeni utripanje lučke ?

ne, tudi tisto ne gre.. Pa mislim da bi moralo delati tudi ona tipka, da ti prazen list skoz potegne samo, pa ne dela tudi, samo zasveti rdeče..

hm, ne, nisem še pogledal...ko želim tiskati mi nekaj izpiše tudi, kao da naj pogledam barve...

cekr ::

Kolikor se spomnim, ima ta tiskalnik že nadzor nad barvo in samodejno zaznavanje tip papirja.
V gonilniku poglej stanje količine barve. Možno je, da boš moral zamenjati kartuše. Samo pazi, da te ne bo prišlo dražje kot je vreden tiskalnik.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

aja, da pol če je prazna ne dopusti tiskanja?

Hm, sem gledal malo zdaj, pa ne vidim da bi bla možnost, da bi lahko pogledal koliko je katere barve?
Ja saj novih kartuš itak da nebom kupoval:) Samo čudno mi je, da je kolegu delal vse do zadnjega...

zdaj sem že bil živčen pa sem barve še enkrat ven spocukal pa na silo pa za čuda deluje :D :D haha pa to ni res

zdaj sem opazil da črna kartuša ni vredu:) Barvno pa mam novo še zraven. Zdaj moram pogledat, če se splača kupit črno kartušo še, če ne gre printer v stiskanje :)

Hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako očistiti tiskalnik, glavo, kartušo..

Oddelek: Strojna oprema
2213775 (7842) mulc007
»

Hewlett-Packard množično onesposobil neoriginalne kartuše (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6724672 (19145) svecka
»

Tiskalnik - zamaščena glava na prinerju?

Oddelek: Pomoč in nasveti
112262 (2006) FX6300B
»

Kako tiskat brez ena kartuŠe

Oddelek: Pomoč in nasveti
194788 (4217) SG_101
»

Cheap-Ass tiskalnik

Oddelek: Kaj kupiti
433934 (3358) TheJack

Več podobnih tem