Forum » Programiranje » Java - namestitev
Java - namestitev
jkocja5 ::
Problem.
Sem si namestil javo in grem v cmd.exe, vendar stvar ne dela. Menda je treba nastavit pot, sem probalv nekaj pa nikakor ne gre. Lahko nekdo natančno pojasni, kaj je treba narediti?
Sem si namestil javo in grem v cmd.exe, vendar stvar ne dela. Menda je treba nastavit pot, sem probalv nekaj pa nikakor ne gre. Lahko nekdo natančno pojasni, kaj je treba narediti?
življenje ni praznik,
je šolski dan
Nuke_H2 ::
ja pot moraš nastavit.
start -> my computer -> properties -> advanced -> environment variables -> system variables-> Path
pa dodaš pot do mape bin
;C:\Program Files\Java\jdk...\bin
pol pojdi pa v cmd pa vpiši ukaza javac in java
start -> my computer -> properties -> advanced -> environment variables -> system variables-> Path
pa dodaš pot do mape bin
;C:\Program Files\Java\jdk...\bin
pol pojdi pa v cmd pa vpiši ukaza javac in java
Heavy ::
Pozdravljeni, si bom še sam temo malo izposodil.
Po formatiranju diska si želim naložit ponovno javo, toda mi ne uspeva.
Pridem v formo za variables in tam v zgornje okence dodam new variables (name: path, value: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_18\bin )
a to nikakor noče zagrabiti. Kaj delam narobe, ker že eno uro kot tele gledam v stara vrata.
Po formatiranju diska si želim naložit ponovno javo, toda mi ne uspeva.
Pridem v formo za variables in tam v zgornje okence dodam new variables (name: path, value: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_18\bin )
a to nikakor noče zagrabiti. Kaj delam narobe, ker že eno uro kot tele gledam v stara vrata.
Nuke_H2 ::
am, pa daš odspredaj podpičje?
;C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_18\bin
ko to narediš, moraš zapreti in odpreti cmd
;C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.6.0_18\bin
ko to narediš, moraš zapreti in odpreti cmd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Napaka LaunchAnywhereOddelek: Pomoč in nasveti | 992 (925) | Map |
» | Kako vključiti v jar dodaten jarOddelek: Programiranje | 838 (704) | jeryslo |
» | Cmd ne prepozna komandOddelek: Operacijski sistemi | 1047 (876) | matto87 |
» | Java problemOddelek: Programiranje | 1609 (1307) | infiniteLoop |
» | kako nastaviti prevajalnik v ultra edituOddelek: Programiranje | 1086 (1024) | Maryyo |