Forum » Pomoč in nasveti » hitrost miške
hitrost miške
Slodope ::
mene zanima, če obstaja kakšen program s katerim bi šlo narediti večjo hitrost miške (na nadzorni plošči sem že nastavil na najhitreje, pa še vedno dela dokaj počasi)
Lp
Lp
Blinder ::
Jaz ti povem lahko samo to, da je odvisno tudi od miške. Nekatere so full hitre, nekatere manj.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
bluefish ::
No go.
Pri nekaterih je sicer preko Device Managerja možno spremeniti frekvenco osveževanja vhoda, to pa je praktično vse.
In ne, s tekim početjem ne boš nič kaj zelo boljši v COD.
Pri nekaterih je sicer preko Device Managerja možno spremeniti frekvenco osveževanja vhoda, to pa je praktično vse.
In ne, s tekim početjem ne boš nič kaj zelo boljši v COD.
boogie_xlr ::
če hočeš premaknat miško za milimeter in ti pri tem skoči kazalec čez pol ekrana, boš potreboval miško z malo višjim dpijem od 800
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero brezžično miško kupiti? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 29127 (10734) | Kayzon |
» | Microsoft predstavil nove miške in tipkovnice za Windows 8Oddelek: Novice / Windows Mobile | 9266 (6937) | Bor H |
» | Miška za gaming ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 11641 (7952) | Sc0ut |
» | Katero miško naj kupim? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5257 (4354) | Dr_M |