Forum » Elektrotehnika in elektronika » hyundai pony utripalka
hyundai pony utripalka
xyd1 ::
Lep pozdrav.
Zanima me, kje v avtomobilu se nahaja komponenta za utripanje "utripalk" oz. po domače blinkerjev, smerokazov,... kakorkoli. Zaželjena bi bila tudi kakšna slikica. Ker se hoče sosed znebiti avta (odpad), sem se odločil, da vzamem nekaj komponent ter malo eksperimentiram.
Malo sem se že razgledal okoli volana vendar je tam cca 20+ kablov, tako da jim ne morem slediti + vsi so v ovojnici.
Torej kakršni koli podaki, kje se nahaja ta komponenta je dobrodošla :)
Zanima me, kje v avtomobilu se nahaja komponenta za utripanje "utripalk" oz. po domače blinkerjev, smerokazov,... kakorkoli. Zaželjena bi bila tudi kakšna slikica. Ker se hoče sosed znebiti avta (odpad), sem se odločil, da vzamem nekaj komponent ter malo eksperimentiram.
Malo sem se že razgledal okoli volana vendar je tam cca 20+ kablov, tako da jim ne morem slediti + vsi so v ovojnici.
Torej kakršni koli podaki, kje se nahaja ta komponenta je dobrodošla :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Uber vnovič izgubil licenco za prevoze v LondonuOddelek: Novice / NWO | 7669 (5865) | Meizu |
» | Crucial bx100 počasen boot time (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8508 (7122) | ajfon |
» | Cene strojne opreme v Sloveniji sedaj in v EUOddelek: Loža | 5942 (4887) | Caligula |
» | Vodno hlajenje - kompletekOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 3134 (3134) | Highlag |
» | Kvaliteta pri Essediju- ItalijaOddelek: Kaj kupiti | 2185 (1606) | Pat_MaGroin |