» »

Dober poznavalec Linux - Grub problem - plačilo

Dober poznavalec Linux - Grub problem - plačilo

_blind_ ::

Pozdravljeni,

Iz obupa se zatekam na forum kjer bi si želel dobiti kakšnega dobrega poznavalca Linuxa, namreč potrebujem nujno in čim prej njegovo pomoč.
Imam najet strežnik z Debian operacijskim sistemom samo se mi je pojavil večji problem z loadanjem kernela oziroma Grub error.

Ne vem kako se mi je menu.lst datoteka izbrisala tako da sedaj je ne uspem rekompajlati, da bi stvar delovala.

Imam pa dostop do rescue sistema in pa Lara konzole, preko katerega si potem lahko pomagamo stvar spraviti k nogam.

Nujno me čim prej pokličite na 031 247 707 ali pa pošljite email na aparovel@gmail.com da čim prej s stvarjo začnemo. Stvar plačam, lahko na račun lahko na roko kakor želite.
I like SkA

Poldi112 ::

Če ti res manjka zgolj menu.lst lahko narediš novo - oz. skopiraš eno standardno in popraviš za svoje potrebe.

Če imaš možnost bootati s cd-ja in dejansko imaš večji problem kot zgolj 1 manjkajoč file, lahko zaženeš Debian instalacijo v repair mode. Samo na novo zapišeš grub, ostalo pustiš pri miru.

Kakšen error sploh dobiš?
Where all think alike, no one thinks very much.
Walter Lippmann, leta 1922, o predpogoju za demokracijo.

_blind_ ::

Saj nekaj sem to urejal ta menu.lst samo mi ga ni uspelo tako urediti da bi delalo.

Večinoma je bila ta napaka:

Error 2: bad file or directory type

Ki pa kaj dosti ne pomaga, vsaj meni ko sem googlau.

Repair moda nimam, imam le nek rescue system pač za mountat ipd. neke vrste kot da bi preko knoppix livecd delau je. Ne vem no sam se tudi do te mere ne spoznam, zato iščemo nekoga ki bi to vedel.
I like SkA

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

openSUSE

Oddelek: Pomoč in nasveti
281794 (1609) Jst
»

dual boot xp/ubuntu

Oddelek: Operacijski sistemi
131847 (1728) misek
»

Grub error 22

141796 (1442) Anteus
»

ntfs in linux? (strani: 1 2 3 )

1006813 (5357) SkIDiver
»

Iz Linuxa v Windows -> MBR (strani: 1 2 )

624471 (3806) WarMaker

Več podobnih tem