Forum » Strojna oprema » UPS
UPS
Hitch-Hiker ::
Rad bi kupil UPS. Malo sem se razgledoval in nekako nabral tri primerke:
TRUST 4100t
TRUST 4080t
APOLLO 1080dj
Rad bi prišel skozi čim ceneje, zato se nagibam k apollu.
Na UPS-u bi bili modem, ruter in en "brezglavi" računalnik starejšega datuma (malo sem meril porabo in vse skupaj je kurilo nekje 40W).
Če ima kdo kake izkušnje z zgoraj omenjenimi bi bil zelo vesel kakega nasveta. Pravzaprav bom vesel vsakega nasveta. Prenapetostna zaščita ni obvezna, ker jo že imam.
Pa zanima me, koliko časa delovanja ti en tak UPS da.
Če sem zgrešil oddelek se opravičujem.
TRUST 4100t
TRUST 4080t
APOLLO 1080dj
Rad bi prišel skozi čim ceneje, zato se nagibam k apollu.
Na UPS-u bi bili modem, ruter in en "brezglavi" računalnik starejšega datuma (malo sem meril porabo in vse skupaj je kurilo nekje 40W).
Če ima kdo kake izkušnje z zgoraj omenjenimi bi bil zelo vesel kakega nasveta. Pravzaprav bom vesel vsakega nasveta. Prenapetostna zaščita ni obvezna, ker jo že imam.
Pa zanima me, koliko časa delovanja ti en tak UPS da.
Če sem zgrešil oddelek se opravičujem.
alen1 ::
APOLLO 1080dj mislim, da bi bil kar uredu izbira. Seveda je odvisno za kaj potrebuješ. Koliko časa naj bi deloval o izpadu elektrike.... Prenapetostno ima skoraj vsak UPS, pomaga pa pač kolikor pomaga, bolj je zanimova funkcija rekulacije napetost AVR to pomeni, da imaš na izhodu konstantno napetost (izravnava nihanja napetosti)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UPS - napajanje ob izpadu 220VOddelek: Kaj kupiti | 6694 (1969) | Argonavt |
» | Preprost, tih UPS-pomoč!Oddelek: Kaj kupiti | 2689 (2262) | misek |
» | UPS - da ali ne?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4975 (4085) | denabiker |
» | Koliko močan UPS potrebujem ??Oddelek: Kaj kupiti | 2187 (1882) | -žiga- |
» | Prenapetostna zaščita Vs. UPS?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3317 (2844) | Mr.B |