Forum » Kaj kupiti » 17" LCD
17" LCD
Ikarus ::
Kateri 17" LCD bi mi priporočali nekje do 220k sit?
Sam sem našel na netu Samsung 171P, ki ima dobre specifikacije, pa še v redu zgleda, vendar ga ne najdem nikjer v Sloveniji. Mogoče kdo ve, kje bi se dobil?
Lp.
Sam sem našel na netu Samsung 171P, ki ima dobre specifikacije, pa še v redu zgleda, vendar ga ne najdem nikjer v Sloveniji. Mogoče kdo ve, kje bi se dobil?
Lp.
Jux ::
Hansol H711. Kolega ga je nabavil in je vrhunski, odlična kotna vidljivost, kontrastne barve.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
BojlerTM ::
definitivno 171P. ga imam naročenega pri PCXu. Monitor caruje, in po BUGu je BestBuy.
"Salt?"
"Pepper?"
"Oh, it's...it's all right. I don't like you either."
"Pepper?"
Mogoče kdo ve za kak test za tegale Hansola 711f? Kako je pa z odzivnim časom - se da pogledati kakšen film?
cikopajo ::
Ojla!
Jaz isto kupujem monitor do 220 k..tft.Njabolj me zanima kako se tale monitor obnaša v igrah .(halflife,quake...)
LP
Jaz isto kupujem monitor do 220 k..tft.Njabolj me zanima kako se tale monitor obnaša v igrah .(halflife,quake...)
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cikopajo ()
BojlerTM
Koliko je pa treba čakati in kakšna je cena? Upam, da ni tista na ceniku, 240.000???
Koliko je pa treba čakati in kakšna je cena? Upam, da ni tista na ceniku, 240.000???
ikarus
Caka se kak tedn. Jst sm narocil prejsnjo sredo, to srebo bi mogu biti. Sm klical, pa so mi razlozil da so morali poslati v MB ker majo tam poslovalnice prednost. Tako bo sigurno jutri.
Kar se pa glede cene tice je pa tako, da ti ma avans dajo 5% popusta (al nevem tocno kolk, v glavnem s popustom pride 224kSIT), placas ga pa lahko ob prevzemu. Jaz sem dobil se dodatnih 10% popusta zaradi nevsecnosti, da ni bil v sredo temvec bo jutri. pcx rulez
Caka se kak tedn. Jst sm narocil prejsnjo sredo, to srebo bi mogu biti. Sm klical, pa so mi razlozil da so morali poslati v MB ker majo tam poslovalnice prednost. Tako bo sigurno jutri.
Kar se pa glede cene tice je pa tako, da ti ma avans dajo 5% popusta (al nevem tocno kolk, v glavnem s popustom pride 224kSIT), placas ga pa lahko ob prevzemu. Jaz sem dobil se dodatnih 10% popusta zaradi nevsecnosti, da ni bil v sredo temvec bo jutri. pcx rulez
"Salt?"
"Pepper?"
"Pepper?"
zenaj ::
Iiyama AS 4314 UT. 226k sit. Pri Jaetu. Ga imam že prbl.2 meseca. Monitor seka. Igrce, filmi...
Fantje, hvala.
Naročil Samsung 171p preko interneta pri enaa - za 201k sit. Upam, da bo v redu...
Naročil Samsung 171p preko interneta pri enaa - za 201k sit. Upam, da bo v redu...
ziggga: bolje kot nic kot recimo pri vecini ostalih trgovinah.. Kdaj ti bo mlacom dal popust zato ker so ti rekl da bo stvar 5 dni preden dejansko je?
"Salt?"
"Pepper?"
"Pepper?"
azeed ::
Kaj pa model 171S ? je precej cenejši, treunta cena z ddv je 165k sit. Zanima me, če je res toliko slabši od p modela?
You gotta say YES to another excess!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LitePanel 170 - LCD? ima kdo?Oddelek: Kaj kupiti | 1746 (1365) | freakolowsky |
» | Lcd Samsung 152T ali 172TOddelek: Kaj kupiti | 2476 (1715) | tropinovec |
» | ilyama,samsung ali sonyOddelek: Kaj kupiti | 1305 (1018) | Lion25 |
» | LCD pocenitev?!?Oddelek: Kaj kupiti | 2367 (1224) | LojzePek |
» | Samsung ali Hercules?Oddelek: Kaj kupiti | 1671 (1347) | FANATIK |