Forum » Pomoč in nasveti » 800+MB CD-R
800+MB CD-R
R0K ::
Rabim pomoč. Nabavu sm par CD-Rov od Smartbuya, ki so 90minutni (piše 90+min) in 800MB (piše 800+MB). Zdej pa nevem kako jih nej uporabim. Nero mi jih ne prepozna sploh. Ne kot podatkovni CD pa tudi kot glasbenega ne. Če hočem dat gor več kot 700MB mi zateži, da ni dovojl prostora (datota pa na disku zaseda okol 750MB). Tudi z programov, ki je v Windowsih (XP) ne gre sploh.
Nero niti ni tok star. Mislim, da je 5.5.7.8
Sej lohk probam z novejšo različico, sam bi rad vedu če pa komu mogoč dela, da vidim če se mi splača dljat.
Hvala.
Nero niti ni tok star. Mislim, da je 5.5.7.8
Sej lohk probam z novejšo različico, sam bi rad vedu če pa komu mogoč dela, da vidim če se mi splača dljat.
Hvala.
BigHugo ::
Če bi še povedal kateri pekač imaš, bi bilo bolje. Nekateri pekači ne marajo overburna.
V Nerotu pa lahko nastaviš overburn pod nastavitvami. Nastaviš še pečenje "Disk na enkrat", pa bo. Obilo užitkov pri peki.
Še mimogrede, danes je izšla uradna verzija Nerota 5.5.9.9.
V Nerotu pa lahko nastaviš overburn pod nastavitvami. Nastaviš še pečenje "Disk na enkrat", pa bo. Obilo užitkov pri peki.
Še mimogrede, danes je izšla uradna verzija Nerota 5.5.9.9.
LP BigHugo
R0K ::
Hvala, bom probal!
Aja, imam pa Ricoha 32x10x40 (model : MP7320A)..in kot sm videl podpira do 99min, torej more tut 90minutne CDje snemat.
Se oglasim, če še vedno ne bo kaj delalo!
Aja, imam pa Ricoha 32x10x40 (model : MP7320A)..in kot sm videl podpira do 99min, torej more tut 90minutne CDje snemat.
Se oglasim, če še vedno ne bo kaj delalo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako posneti 750 mb na 800 mb cd-r???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2537 (2193) | 5er--> |
» | Kako zapisati 800MB CD v Neru?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1979 (1616) | Predator |
» | Nero in snemanje preko meje ....Oddelek: Programska oprema | 1517 (1269) | pagat34 |
» | kako zapečt 800MB dokument na cd???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1825 (1485) | AlienGT |
» | Kako snemati na 99 min CDjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1122 (886) | Han |