Forum » Loža » dvig strehe?
dvig strehe?
borealisx ::
Lp,
zanima me kok okvirno kosta, ali pa ce je kdo tukaj ki bi to naredil nej pove ceno. Namrec v bajti 10x7m bi radi dvignili streho za 0.5metra da si uredimo se podstresje. Slisal sem da se to dvigne z hidravličnimi dvigalkami in pozida okoli, zato me zanima priblizna cena tega.
zanima me kok okvirno kosta, ali pa ce je kdo tukaj ki bi to naredil nej pove ceno. Namrec v bajti 10x7m bi radi dvignili streho za 0.5metra da si uredimo se podstresje. Slisal sem da se to dvigne z hidravličnimi dvigalkami in pozida okoli, zato me zanima priblizna cena tega.
d0rK ::
Uhm, ne vem koliko košta ampak mislim da se temu reče "frčada".
Pri nas smo dvignili streho ampak brez nekih dvigalk.. Dvignes strehovce in naredis novo ogrodje.
Pri nas smo dvignili streho ampak brez nekih dvigalk.. Dvignes strehovce in naredis novo ogrodje.
marsovcek ::
Frčada je npr. tole:
Ti bi rad dvignil celo streho? Princip je tak kot si napisal; dvigneš celotno ostrešje in znova podzidaš. V naših krajih so podobne hece izvajali gasilci.
Ti bi rad dvignil celo streho? Princip je tak kot si napisal; dvigneš celotno ostrešje in znova podzidaš. V naših krajih so podobne hece izvajali gasilci.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: marsovcek ()
borealisx ::
ne mislim delat frčado, ampak celotno streho dvignit za ene pol metra. sej me sam zanima okvirna cena, ker drugace bomo mi tud sami z dvigalkami delal :)
joseph ::
Kakšna huda znanost to ni. Mi smo jo vzdignili za 1 nadstropje in še ploščo vmes zabetonirali. Samo na začetku se je moraš pravilno lotiti.
tiga325 ::
Arto ::
A je to res taka preprosta reč kot vsi tukaj govorite? Si ne bi mislil, meni se zdi to kar ornk poseg. Si predstavljaš, da se ti cela streha zvrne s hiše? :D
tina35 ::
Jaz sem poslala povpraševanje na www.vsezastreho.net
pa še izbirala sem med strešnimi kritinami Erlus, Tondach, Creaton, Esal, Bramac, Gerard, Decra, Metrapan MONTform, Trimo, Slk, Skirin. Se je splačalo ker so cene tako različne pri slovenskih krovcih.
pozdravček
Tina
pa še izbirala sem med strešnimi kritinami Erlus, Tondach, Creaton, Esal, Bramac, Gerard, Decra, Metrapan MONTform, Trimo, Slk, Skirin. Se je splačalo ker so cene tako različne pri slovenskih krovcih.
pozdravček
Tina
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tina35 ()
vlado1 ::
mi smo (starši)pred leti enostavno odkrili staro kritino(MENJALI Z LAŽJO prej opeka sedaj esal+IZOLACIJA),RAZSTAVILI RUŠT,POZIDALI Z SIPOREXOM ZA 1M,isti rušt uporabili sestavili(dobesedno gasilska varianta)in čez 2 meseca smo bili pod novo streho z enim nadstropjem višje,verjetno pa bi danes kak privatnik to hitrej in cenej nardil
KOLKO GNARA TOLKO MUZIKE
Baltazar-x ::
Za ta posopek ti priporočam majstara, ki bo dovolil da mu pomagate. Vedi da če je streha podilana bo veter problem.........
Cena bi se mogla gibat okol prekrivanaja + 10-20%.
Pošlji najcenejši predračun, pa se mogoče kej zmenmo.
Cena bi se mogla gibat okol prekrivanaja + 10-20%.
Pošlji najcenejši predračun, pa se mogoče kej zmenmo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Stresna kritina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35889 (8059) | postar_si |
» | Izdelava mansarde in birokracijaOddelek: Loža | 9106 (8542) | mtech7 |
» | Gradnja hiše - ravna streha (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18166 (6846) | Machete |
» | Sanyo dviga izkoristek sončnih celicOddelek: Novice / Ostale najave | 5144 (3482) | jerkovicj |
» | Obnova streheOddelek: Loža | 12099 (11475) | PaJo |