Forum » Omrežja in internet » Ponudniki oglasov na spletni strani
Ponudniki oglasov na spletni strani
jmorenoeu ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kakšne imate izkušnje s ponudniki oglasov na vaših spletnih straneh. Trenutno imam na svoji spletni strani oglase s strani Httpoola. Kar pa onemogoča da se stran hitro naloži. Dve tretine nalaganja potrebuje stran samo za komuniciranje oglasnega prostora z njihovimi strežniki. Problem je še večji v večernem času, ko so njihovi serverji dodatno obremenjeni.
Sem poslal en teden nazaj email na temo pospešitve, pa se mi trenutno še niso javili.
Imate s katerim drugim ponudnikom boljše izkušnje? Da ne potrebuje toliko časa za nalaganje?
Hvala in lep pozdrav, J
Mene pa zanima kakšne imate izkušnje s ponudniki oglasov na vaših spletnih straneh. Trenutno imam na svoji spletni strani oglase s strani Httpoola. Kar pa onemogoča da se stran hitro naloži. Dve tretine nalaganja potrebuje stran samo za komuniciranje oglasnega prostora z njihovimi strežniki. Problem je še večji v večernem času, ko so njihovi serverji dodatno obremenjeni.
Sem poslal en teden nazaj email na temo pospešitve, pa se mi trenutno še niso javili.
Imate s katerim drugim ponudnikom boljše izkušnje? Da ne potrebuje toliko časa za nalaganje?
Hvala in lep pozdrav, J
schtr4jh ::
Rešitev je ta, da enkrat na dan s pomočjo skripte kopiraš njihove datoteke na svoj strežnik in celotna stvar se pohitri.
Drugače pa ne priporočam blic.si, ker so sami problemi z njimi (od izplačevanja denarja do štetja klikov ...).
Drugače pa ne priporočam blic.si, ker so sami problemi z njimi (od izplačevanja denarja do štetja klikov ...).
ahac ::
Httpool se včasih res počasi nalaga... ampak se mi zdi, da se z njimi dobi največ denarja.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
jmorenoeu ::
Hvala za odgovore. Glede na manjši obisk strani mi je pomembneje, da se stran hitreje odpira kot pa zaslužek, čeprav tudi to je pomembno.
Ima še kdo kakšne izkušnje od Adpartnerja oziroma koga, ki izmenjava povezave?
Ima še kdo kakšne izkušnje od Adpartnerja oziroma koga, ki izmenjava povezave?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero oglaševalsko podjetje izbrati na novi spletni straniOddelek: Izdelava spletišč | 959 (653) | MasterKiD |
» | Oglaševanje z dobro ceno na 1000 prikazov?Oddelek: Izdelava spletišč | 1245 (962) | MrBrdo |
» | Dobiček spletne straniOddelek: Omrežja in internet | 3449 (2670) | fahrenGONE |
» | Flash oglasi mi ze najedajo !Oddelek: Omrežja in internet | 1511 (1418) | largie |
» | CentraIpromOddelek: Omrežja in internet | 1994 (1743) | freejack |