Forum » Kaj kupiti » Kateri android telefon
Kateri android telefon
emsi ::
Zanima me kakšna so kaj vaša mnenja glede telefonov z android OS. Kaj se najbolj splača v cenovnem rangu okrog 300€?
=
Ted ::
HTC Magic vs Samsung i7500 ali i5700. V osnovi je za Magica več podpore, ima pa i5700 odličen procesor in nativno podpodo divx in xvid datotekam. Po drugi strani je Magic po HW-ju kopija Herota in na netu dobiš zanj rome, ki podpirajo multitouch. Tega na Samsungih vsaj zaenkrat (kolikor spremljam) ni - morda bo kaj spremenil Android 2.0 - sicer dvomim.
Mah...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Ted ()
Kako pa je kaj z HTC Legend, bi naj izšel marca/aprila koliko sem čital. Kakšna bi naj bila kaj cena, se splača počakat?
=
jinzo ::
Mogel boš povedat, ali cena okrog 300EUR z ali brez naročnine ? Ter če te moti nakup v tujini ?
V bistvu je situacija taka, da mi konec tega meseca poteče naročnina pri simobilu. In sem mislil vzet đabest pri mobitelu, zraven pa telefon. V tem primeru bi verjetno moral vzeti telefon, ki ga pač trenutno imajo. Všeč pa mi je zaenkrat Samsung i7500 za 300€ z naročnino.
V primeru, da bi počakal kakšen mesec z nakupom, bi zdaj sklenil samo naročnino brez nakupa telefona in bi ga potem moral kupit naknadno. Kar bi me verjetno prišlo tudi dražje..
Če pa se da v tujini dobit kakšen boljši telefon za 300€(+ poštnina + carina), bi me tudi to zanimalo.
V primeru, da bi počakal kakšen mesec z nakupom, bi zdaj sklenil samo naročnino brez nakupa telefona in bi ga potem moral kupit naknadno. Kar bi me verjetno prišlo tudi dražje..
Če pa se da v tujini dobit kakšen boljši telefon za 300€(+ poštnina + carina), bi me tudi to zanimalo.
=
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 2.2 najbolj razširjena različicaOddelek: Novice / Android | 4206 (3614) | Mare3 |
» | nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 2005 (1774) | Axl Rose |
» | Kateri telefon naj kupimOddelek: Mobilne tehnologije | 1550 (1169) | Jebac18 |
» | HTC Hero prihaja julijaOddelek: Novice / Android | 4047 (2461) | Ziga Dolhar |
» | HTC-jevega Sense UI ne bo na Googlovih telefonihOddelek: Novice / Android | 3483 (2775) | Seto |