» »

Kateri android telefon

Kateri android telefon

emsi ::

Zanima me kakšna so kaj vaša mnenja glede telefonov z android OS. Kaj se najbolj splača v cenovnem rangu okrog 300€?
=

Ted ::

HTC Magic vs Samsung i7500 ali i5700. V osnovi je za Magica več podpore, ima pa i5700 odličen procesor in nativno podpodo divx in xvid datotekam. Po drugi strani je Magic po HW-ju kopija Herota in na netu dobiš zanj rome, ki podpirajo multitouch. Tega na Samsungih vsaj zaenkrat (kolikor spremljam) ni - morda bo kaj spremenil Android 2.0 - sicer dvomim.
Mah...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Ted ()

Kako pa je kaj z HTC Legend, bi naj izšel marca/aprila koliko sem čital. Kakšna bi naj bila kaj cena, se splača počakat?
=

jinzo ::

Mogel boš povedat, ali cena okrog 300EUR z ali brez naročnine ? Ter če te moti nakup v tujini ?

V bistvu je situacija taka, da mi konec tega meseca poteče naročnina pri simobilu. In sem mislil vzet đabest pri mobitelu, zraven pa telefon. V tem primeru bi verjetno moral vzeti telefon, ki ga pač trenutno imajo. Všeč pa mi je zaenkrat Samsung i7500 za 300€ z naročnino.
V primeru, da bi počakal kakšen mesec z nakupom, bi zdaj sklenil samo naročnino brez nakupa telefona in bi ga potem moral kupit naknadno. Kar bi me verjetno prišlo tudi dražje..

Če pa se da v tujini dobit kakšen boljši telefon za 300€(+ poštnina + carina), bi me tudi to zanimalo.
=

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Android 2.2 najbolj razširjena različica

Oddelek: Novice / Android
64206 (3614) Mare3
»

nakup telefona

Oddelek: Mobilne tehnologije
162005 (1774) Axl Rose