» »

Izdelava spletne strani - Poceni

Izdelava spletne strani - Poceni

«
1
2 3

MusiqMan ::

Lep pozdrav vsem!

Izdelujem spletne strani vsem tistim, ki to še ne znajo .. itd.
Cene so res poceni glede na to, da so drugje zelo drage, ki segajo
tudi čez 500€.

www.workteam.freevar.com -> Spletna stran obiščite nas in kontaktirajte :)

Lp.
Svet stoji na mladih!

fatman ::

A se ti mal hecaš? :D

MusiqMan ::

Zkaii če se hecam?
Svet stoji na mladih!

schtr4jh ::

Torej ... cena za stran, ki bi imela novice, ki so lahko razporejene vsaka v več kategorij ter omogočeno komeniranje, nekaj statičnih strani, kontaktna forma, cenik storitev, ki so lahko razporejene v več skupin ter opis vsake storitve, diskusije, iskanje po strani, anketa + nadzorna plošča za urejanje celotne vsebine + design + izdelava logotipa. Čas izdelave?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: schtr4jh ()

Tody ::

Hja še en SP... Kot prvo najdi.si ma čist lep api da ti ni treba tako grdo inframe njihove strani posrkat...

Tvoja stran bi pa tudi lahko bila malce bolj berljiva, stran z cenikom pa raje umakni. Kakega tekstopisca najet tud ne bo škodilo.

Gost ::

Strani ne odpre. Server overloaded?

MusiqMan ::

Cenik umaknjen.
@schtr4jh
Izdelujem spletne strani za denar okol 50-100EUR. Tako kot pa ti zgoraj pišeš so pa že CMS sistemi, ki so plačani tam res okol 300-X evrov...
Spletni strani, kot moje zajemajo spletno stran z informacijami. Pod referencami je ena spletna stran. Nekaj takega bodo zgledale tudi druge.. Če se uporabnik odloči za zahtevnejšo spletno stran je to po dogovoru.. Lp.
Svet stoji na mladih!

MusiqMan ::

http://www.novisplet.com/cenik.php

Na zgornjem linku imaš nek cenik.
"Izdelava strani: od 790 EUR
Osnovna predstavitev podjetja: unikatna oblikovna podoba, poleg vstopne strani vam bomo izdelali vse potrebne notranje strani, na straneh bo vključen spletni obrazec za povpraševanje, izvedli bomo optimizacijo za iskalnike, ponudili kvalitetno gostovanje, registrirali domeno in vam odprli do 5 email naslovov. Idealen paket za predstavitev vašega podjetja oz. dejavnosti na internetu.
Primeri strani: www.instanca.si, www.glasco.si, www.s-marin.si"

Za takšno stran jst računam okol 50-100EUR.
Svet stoji na mladih!

Gost ::

Za 50EUR narediš vse to? Potrebuješ reference ali se hecaš?

Primeri strani so od novegaspleta?!?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gost ()

LapD ::

hahaha to gre pod funny links ! :D
web&motion designer

Tody ::

Človek, bi jih kar na zalogo kupil :)

MusiqMan ::

Ja tako kot sem rekel od 50 do 100evrov.
Ja potrebujem reference ter denar..
Primeri so od njih ja.. eden mojih primerov najdeš na moji strani
in sicer od Negavozil ..
Sicer je use po vaši želji kakšen hočete meti..
Kontaktirajte če rabite..

Referenca:
http://negavozil.com/
Ta stran je bila narejena za 50EUR.
Svet stoji na mladih!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: MusiqMan ()

Gost ::

Aleš,

popolnoma zgrešen pristop imaš in na napačnem kraju delaš reklamo. Začni pri kakem prijatelju, da mu narediš kak page za ta drobiž. Pri svojem delu se še bolj potrudi kot sedaj. Tako oblikovno, kot vsebinsko, kot programersko. Ko dobiš nekaj ustreznih referenc, si naredi resnejšo stran, vizitke, odpri podjetje in od tam dalje in dalje. Trženje strani bo kmalu tvoj zelo pomemben del posla. V iskalnikih boš takrat ravno nekje med top 200 v Sloveniji. Začni razmišljati tudi o širši sliki izdelovanja spletnih strani, ker trg je trenutno zelo nasičen. Skoraj vsak frizer ti po striženju naredi še spletno stran danes.

MusiqMan ::

Hvala za nasvet. Toda glej. Star sem 14 let (letos 15) .. Tri leta se že bavim z učenjem teh stvari, sedaj sem se lotil malo bolj resno in začel izdelovati za denar. Do sedaj sem imel eno stranko. S tem, ko izdeluješ se naučiš pravilnega komuniciranja s stranko ter pristopa k stranki. S tem izdelovanjem želim dobiti čim več infromacij nasplošno. Da bi odprl s.p. sem še premlad, ker moraš biti star 18 let. Učenje računalniških jezikov ipd. zadev mi veliko več pomeni kot pa igranje igric (tako kot nekaterim mojim vrstnikom) .. Žal pa noben moj prijatelj ne potrebuje spletne strani. Zato sem vprašal tudi tukaj.

Upam da me razumete, saj so zato cene tudi zelo nizke.
Svet stoji na mladih!

Tody ::

Hja, tole sicer postavi zadevo v novo luč, ampak ti je vrjetno treba povedat, da moreš vsaj študentsko(dijaško?) napotnico dat podjetju. Drugače delaš kaznivo dejanje. Pa čimprej se začni učiti dinamičnih spletnih jezikov, tukaj sploh ni nujno da je to php ali asp, danes ima malo morje tega. Poglej malce pri konkurenci, kako majo urejen tekst in nekaj podobnega spiši pri svoji. Preberi kak članek na sitepoint.com ali kaki podobni strani kako se dela biznis iz izdelave spletnih strani. Poglej kaj je to SEO. Ker za tujca deluješ precej neprofesionalen in tudi ljudje, ki ne rabijo oh in sploh strani se težko ločijo od svoji 50 eurov in pričakujejo neko profesionalnost, kar pa tvoja stran ne odraža ravno. Mogoče je pa to samo moja "službena" disfunkcija :)

MusiqMan ::

:) Imam osnovno znanje HTMLja ter CSSja.. Mi lahko poveš kako naj izdelujem spletne strani za denar kot Osnovno šolec, ker jaz še nisem študent.
Mislim pa da je referenca, ki jo imam do sedaj vredu narejena. Tekst si je kupec sam priskrbel (tega jaz ne morem, ker niti ne poznam podjetje).

Ubistvu se meni ne gre toliko za denar. Spletno stran bi naredil tudi za 20EUR, ker se mi res gre da dobim nekaj izkušenj ter da se seveda iz tega nekaj
naučim.. če razumeš kaj hočem povedat.
Svet stoji na mladih!

blackbfm ::

ampak ti je vrjetno treba povedat, da moreš vsaj študentsko(dijaško?) napotnico dat podjetju. Drugače delaš kaznivo dejanje.


Daj ne seri no:))

Mi lahko poveš kako naj izdelujem spletne strani za denar kot Osnovno šolec, ker jaz še nisem študent.


Če se le da keš na roko, boš kmalu spoznal (če že nisi) da imajo prav vsi najraje kar denar. Drugače pa avtorska pogodba ali študentska napotnica (moraš bit dijak ali študent). Sicer pa te sploh noben ne bo gnjavil pri teh letih in takih zneskih za utajo davkov, tak da se ne obremenjuj s tem.

Primeri strani: www.instanca.si, www.glasco.si, www.s-marin.si"

Za takšno stran jst računam okol 50-100EUR.


Glede na referenco, ne dosegaš takega nivoja kot si dal te primere.

Imam osnovno znanje HTMLja ter CSS


Mogoče bi blo pametno čimprej začet še z osnovami recimo PHP jezika, ter mysql podatkovno bazo. S tem se potem že počasi da narest kaj uporabnega.

tec ::

Glede na to, da se je tako na hitro lotil "prodaje" spletnih strani, pomoje nima smisla, da se gre ucit php in mysql, ker bo se eno leto ali vec porabil, da bo lahko to dejansko uporabil v nekaj, kar lahko proda. Zaradi tega obstajajo CMSji, kjer se napiflas manual in svoj template naredis, tako kot to vecina dela. V tem ne vidim nic slabega, ce se gre za mladega fanta. Seveda pa se je potrebno sproti ucit osnovnih jezikov, ce hoces od tega zivet. Problem namrec nastane v tem, da ko imas enkrat 10 takih strani ali vec in bos porabil vec casa, da bos vsak dan enemu neki dopisal, kot ce bi vse skupaj na novo postavil v CMSju. Racunat pa jim take spremembe lahko najvec 5 eur, glede na to, da so dali 50 eur za celo stran. Ce se ti splaca bos seveda ti dolocil.
Glede na to, da poznas photoshop, bi zraven spletne strani lahko ponudil se npr. vizitko ali pa kaksen drug graficni material. Ker vecinoma gredo potem vizitke menjat, da dodajo se spletno stran zraven. To je takoj se 50 eur zraven. Pa ce si zakupis se en poceni hosting in jim to prodajas zraven, bos se tukaj zasluzil oz. imas potem svoj hosting brezplacen.
Pa poskusi naredit eno ponudbo, ampak ne dat ceno 50 eur ampak vsaj 100 in se usmeri na en krog strank, npr. gostincev ali frizerjev in jim vsem v okrozju poslji to ponudbo. Cez kaksen teden jih poklici in vprasaj, ce jih zanima, da imate akcijo.

Na tak nacin sem se jaz lotil, ko sem imel tvoja leta. Sedaj pa imam svoje podjetje, kjer med drugim tudi spletne strani delam in trzim

vorantz ::

http://workteam.freevar.com/Kdo_smo.html
Smo mladi ustvarjalci, ki imamo dosti znanja z računalniki. Vsake stvari se lotimo z veseljem in temeljito.
Večina od nas je večina dneva na računalniku ter se ukvarja z računalništvom. Vsi hodimo na tej poti.
Ker pa v življenju potrebujemo denar, izdelujemo spletne strani poceni.

Smo eni izmed redkih, ki spletne strani izdelujemo brez JOOMLE, MAMBO, EASY ADMIN, ker uporabljamo program Photoshop ter Dreamweaver.


Ti nisi resen :))

HardFu ::

Ce se hoces resno lotit izdelave spletnih strani, "osnovno" znanje HTMLja ni dovolj. Tudi izpita za avto ne bos dobil, ce bos samo v osnovi poznal CPP :)
Torej, najprej si preberi kaksno knjigo, po moznosti anglesko (ker slovenske kvalitetne nisem zasledil) in taksno, ki promovira spletne standarde. Skladno s tem zacni brati kaksne bloge od "velikih", da bos sproti sledil trendom. Vcasih je ze to dovolj, saj nekatera podjetja placujejo ze za samo "razrezovanje" dizajnov, ki je na prvi pogled sicer preprosto, ampak podroben pregled pove, da 95% html+css kode ne validira, ali pa boleha za tabelitisom ali divitisom :)
Ce pa se tukaj ne bos zelel ustavit, pa je na mestu izbira in ucenje enega od spletnih jezikov, sam sem zacel z ActionScriptom, potem PHP, sedaj pa se ucim Python. Ko bos obvladal enega od njih pa nas povprasaj kako naprej :)
http://codeable.io

Vice ::

hmm Aleš praviš da imaš osnovno znanje html-ja. Glede na referenco močno dvomim da sploh imaš to znanje, še manj pa da znaš uporabljati DW. Stran ni ne narejena po standardu, sran ne deluje v vseh brskalnikih, uporabljaš stvari katerih so se programerji začeli izogibati že pred 10 leti.... In vse to na strani s parimi linki!!!
Sej lepo da si zagret vendar če bi meni delal stran za podjetje in mi plačal 100EUR bi te tožil še za poslovno škodo...

Ampak si še mlad, čez 10 let bo pa še nekaj iz tebe, če te v puberteti ne bo zmetalo po hitrejšem zaslužku, ker iz tega vem da ga ne bo nič... Žal ljudje niso več toliko butasti kot misliš.

MusiqMan ::

Vice je izjavil:

hmm Aleš praviš da imaš osnovno znanje html-ja. Glede na referenco močno dvomim da sploh imaš to znanje, še manj pa da znaš uporabljati DW. Stran ni ne narejena po standardu, sran ne deluje v vseh brskalnikih, uporabljaš stvari katerih so se programerji začeli izogibati že pred 10 leti.... In vse to na strani s parimi linki!!!
Sej lepo da si zagret vendar če bi meni delal stran za podjetje in mi plačal 100EUR bi te tožil še za poslovno škodo...

Ampak si še mlad, čez 10 let bo pa še nekaj iz tebe, če te v puberteti ne bo zmetalo po hitrejšem zaslužku, ker iz tega vem da ga ne bo nič... Žal ljudje niso več toliko butasti kot misliš.


In kakšno stran ti pričakuješ za 50,100€?
Svet stoji na mladih!

5er--> ::

Tako kot si jo dal za primer? ;)
Primeri strani: www.instanca.si, www.glasco.si, www.s-marin.si"

NorK ::

Kakšno? Kvalitetno, narejeno po standardih, premišljeno.

Ali pa v ponudbi povej, da za to ceno uporabljaš zastarele stvari, se ne držiš standardov, da stran ni pravilno prikazana v vseh brskalnikih.

bluefish ::

Če si se spustil v tak model prodaje, da tržiš strani po 50 - 100EUR, potem bi človek pričakoval vsaj upoštevanje splošno znanih standardov in tehnik. Konec koncev gradiš portfolio, kamor pa levičarsko narejene strani nikakor ne sodijo.

Skratka, če se misliš vsaj napol resno ukvarjati s tem, potem se začni učiti (X)HTML in CSS (pa ne v Design načinu DW), spremljaj raznorazne bloge, ki se osredotočajo na oblikovanje, trende, programiranje,... spletnih strani.
Pozneje pa osnove PHP tudi ne bi škodile.

Mimogrede, free domena je masivni FAIL.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

MusiqMan ::

Tako, da vam razjasnim, zdej nevem ocenjujete mojo stran ali referenco.
Moja res ni extra, ker je sam info stran.
Kupec je pri njegovi strani rekel, da bi imel tako narejene tako, da jst
nism kompliciru in njemu je bila ta stran všeč. Stran je spisana v CSSju in
besedilo dodano v DWju.
@5er--> ja takšne strani ti naredim, vendar mora biti kupcu všeč.
Kajti kupec ti pove iz kakšnih barv bi imel ter to.
Svet stoji na mladih!

bluefish ::

@5er--> ja takšne strani ti naredim, vendar mora biti kupcu všeč.
Kajti kupec ti pove iz kakšnih barv bi imel ter to.
Ne gre se za barve, temveč za način izdelave. Malo primerjaj kodo tvojih stvaritev in teh primerov.

Tako, da vam razjasnim, zdej nevem ocenjujete mojo stran ali referenco.
Moja res ni extra, ker je sam info stran.
Kupec je pri njegovi strani rekel, da bi imel tako narejene tako, da jst
nism kompliciru in njemu je bila ta stran všeč. Stran je spisana v CSSju in
besedilo dodano v DWju.
Ocenjujem obe, ker imata skupne napake.
Naročnik ti le približno pove, kaj želi glede barv, postavitve, teksta,... nikakor pa nima vpliva na sam način kodiranja.
Ali pa je izrecno rekel, naredi stran, ki bi bila super pred 8 leti?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

MusiqMan ::

bluefish je izjavil:

@5er--> ja takšne strani ti naredim, vendar mora biti kupcu všeč.
Kajti kupec ti pove iz kakšnih barv bi imel ter to.
Ne gre se za barve, temveč za način izdelave. Malo primerjaj kodo tvojih stvaritev in teh primerov.

Rečmo, da ima kodo res malo boljšo. Toda spletna stran jih je prišla 790€+ kar pa ne moreš primerjat recimo z 100€ ali pač?
Svet stoji na mladih!

Gost ::

Aleš, po mojem bo bolje, da najprej končaš vse ustrezne minimalne šole in se morda sproti v popoldanskih urah zaposliš pri kakem podjetju. Tako boš dobil izkušnje.

O cenah nima smisla govoriti, ker še nimaš pojma.

MusiqMan ::

Okej vidim, da ko sem povedal starost se vsi počutite "pametne". Okej ajde
Svet stoji na mladih!

Gost ::

Sploh ne. Večina nasvetov tukaj je dobronamernih. Nasprotno, ne smeš odnehati ampak moraš iti dalje. Če te en takle pogovor vrže iz tira, potem nimaš v nobenem poslu kaj delati.

bluefish ::

Okej vidim, da ko sem povedal starost se vsi počutite "pametne". Okej ajde
Nima veze starost. Lahko bi tole pokazal nek 50-letnik, pa bi ga najbrž skritiziral še malo bolj.
Poznam kar nekaj ljudi, ki pri malo več kot tvojih letih delajo odlične strani, da o idejah glede oblikovanja ne govorim.

Toda spletna stran jih je prišla 790EUR+ kar pa ne moreš primerjat recimo z 100EUR ali pač?
Razmisli, zakaj ji je stran prišla 800EUR+ . Definitivno to ni zaradi izgleda.

MusiqMan ::

Gost je izjavil:

Sploh ne. Večina nasvetov tukaj je dobronamernih. Nasprotno, ne smeš odnehati ampak moraš iti dalje. Če te en takle pogovor vrže iz tira, potem nimaš v nobenem poslu kaj delati.


[qoute]Aleš, po mojem bo bolje, da najprej končaš vse ustrezne minimalne šole in se morda sproti v popoldanskih urah zaposliš pri kakem podjetju. Tako boš dobil izkušnje.

O cenah nima smisla govoriti, ker še nimaš pojma.[/quote]

[quote]Kakšno? Kvalitetno, narejeno po standardih, premišljeno.

Ali pa v ponudbi povej, da za to ceno uporabljaš zastarele stvari, se ne držiš standardov, da stran ni pravilno prikazana v vseh brskalnikih.[/quote]

Nevem men tole deluje, kot ODNEHAJ ODNEHAJ premlad si še zato.
Ne jst neom odnehu kr tko. Ker kdo ti bo gledal KODO če še spletno NE zna narediti? Nihče. Mogoče njegov frend toda potem bi mu verjetno spletno naredil on.
Če gledate mojo kodo, ki sploh ni tko slaba kot govorite saj je dodan CSS.
Svet stoji na mladih!

bluefish ::

Ker kdo ti bo gledal KODO če še spletno NE zna narediti?
Vidiš, popolnoma napačen pristop.
Kaj pa, ko bo naključno odprl en X brskalnik in videl, da je njegova stran razmetana po celem ekranu?

Če gledate mojo kodo, ki sploh ni tko slaba kot govorite saj je dodan CSS.
Ločen CSS ali ne tukaj nima vloge.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

DiTi ::

Premlad si le zato ker še ne dojameš določenih stvari. Noben ti noče nič napačnega, vsi so ti pomagali.

MusiqMan ::

bluefish je izjavil:

Ker kdo ti bo gledal KODO če še spletno NE zna narediti?
Vidiš, popolnoma napačen pristop.
Kaj pa, ko bo naključno odprl en X brskalnik in videl, da je njegova stran razmetana po celem ekranu?

Hm.. mi poveš za en brskalnik, ki to spletno NE odpre?
Svet stoji na mladih!

zelodko ::

Aleš, danes na internetu brez php in mysql preprosto ne gre več. K sreči imaš tu Joomlo, ki je krasna zadeva. Malce poeksperimentiraj, pa se boš tudi phpja kaj naučil in bo vse lažje. Svetujem ti, da si malce ogledaš program Artisteer, ki je namenjen profesionalni izdelavi Joomla templatov. Izjemno uporabna zadeva, design lahko narediš točno tako kot hočeš, pa še ne boš se preveč mučil. Potem samo dodaj template v Joomlo, aktiviraj in začni vnašati vsebino. Namestitev Joomle je pa tako preprosta, da ti bo brez problema uspelo v prvem poskusu.
Če vztrajaš pri Dreamweaverju in Photoshopu, se ju res dobro nauči uporabljati - sta zelo kompleksna programa, vendar ko ju enkrat dojameš, je to res odlično.
Sam malce starejši od tebe (17) in sem pred kratkim šel skozi tako fazo kot ti... Najprej sem se dodobra streniral v programih kot sta FrontPage in Expression Web, potem je prišel Dreamweaver (kodo je treba sem ter tja pisati tudi ročno), nato pa se je začelo z ostalimi stvarmi. Ni ratalo v eni noči, vzelo mi je 3 leta časa in še zdaj se učim novih zadev. HTML je osnova, vendar moraš to nadgraditi.

bluefish ::

Hm.. mi poveš za en brskalnik, ki to spletno NE odpre?
Odpre jo vsak, vprašanje pa je, kako jo prikaže. Lahko začnem pri IE8, nadaljujem pri IE7, o IE6 pa raje ne izgubljam besed. Potem pa so še finese pri Safariju, Operi in minornih browserjih Linuxa.

Tole je recimo prikaz v IE8:

...



@jakakre: Joomla je načeloma slaba izbira. Sama koda CMS-ja je glomazna, strani na večini serverjev počasne,...
Veliko boljši je Wordpress, za zahtevnejše reči pa kak Typo,...

Sploh pa je pred urejanjem predlog za nek tak sistem dobro imeti razčiščene vse osnove (H)HTML-ja in CSS-ja, PHP pa tudi ne škodi.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: bluefish ()

MusiqMan ::

Hm..
@jakare
Artisteer program sem ravno včeraj naključno nekje srečal, po pravici se mi mal dopade toda najraje ostanem pri temu da je izdelek res unikaten če razumeš.
Hvala za en koment, kjer mi želiš dobro.
@blueFish
Internet Explorer je brskalnik zase. Tud partis ne podpira IEja toda zakaj?
Drugi brskalniki preverjeno deluje.

Sedaj pa se nebom več prepiral ter se grem lotit izdelave. (saj ne morš mislat koliko strank lahk dobiš če maš poceni...)
Svet stoji na mladih!

zelodko ::

@bluefish: Wordpress je odlična zadeva, samo ni za predstavitve podjetij, ker je zasnovan kot blog in moraš kodo popolnoma popravljati in posloveniti vsaj polovico vsakega templata. Typo je pa precej zahteven in če ne daš vsaj Joomle čez, je precej težak. Za Joomlo pa je tako: če vložiš veliko truda, tudi veliko dobiš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: zelodko ()

bluefish ::

Internet Explorer je brskalnik zase. Tud partis ne podpira IEja toda zakaj?
Torej, če brskalnik X ne prikaže strani Y, potem tudi ni nujno, da prikaže stran Z? Nikakor!
In IE8 je daleč od nečesa, kar bi postavljal ob stran. IE6 resnično opušča vse več strani, novejše pa si lahko privoščijo zanemarjati le redki.

Skratka, sodeč po tem odnosu boš delal strani za 50EUR še naslednjih nekaj let, ker očitno nisi pripravljen sprejeti nasvetov, ki so jasni mnogim.

Wordpress je odlična zadeva, samo ni za predstavitve podjetij, ker je zasnovan kot blog in ga moraš kodo popolnoma popravljati in posloveniti vsaj polovico vsakega templata.
Niti ne. Wordpress je eden ob bolj customizable CMS-jev in so predstavitve podjetij mala šala - sploh manjše.

Typo je pa precej zahteven in če ne daš vsaj Joomle čez, je precej težak.
Zahteven je res, samo je čisto vseeno, kateri CMS razvijaš najprej. Osnove so sicer iste, za kaj več pa se moraš pri vsakem potopiti v dokumentacijo.

zelodko ::

Ja, vsakega je treba preštudirati v nulo, tukaj se popolnoma strinjam. Vendar pa se mi je Wordpress zameril prav zaradi prevodov, ker ni narejen tako kot drugi CMSi, ki ti prevedejo vse. Wordpress prevaja kakor se mu zdi, ostalo moraš pa sam narediti (saj ni bilo grozno, ampak vseeno :)). Z Joomlo pa kar gre, da se marsikaj nastaviti in je primerna za začetnike. Typo je pa majka med CMSi, samo jaz sem govoril za Aleša in mu nočem zagreniti vsega, ko se bo srečal z njim in ugotovil, da je precej težak.

MusiqMan ::

@blueFish
A mi daš en link do tvoje spletne stran?
Svet stoji na mladih!

TOP ::

Poslušaj naredu si napako,ker si tukaj odprl temo,ker tukaj dobro veš da določeni te bodo popljuvali in kritizirali,pač fovšija nimaš kaj.Jaz ti svetujem vztrajaj in najdi nekoga s katerim se boš povezal in razvil svoje znanje.

MusiqMan ::

TOP je izjavil:

Poslušaj naredu si napako,ker si tukaj odprl temo,ker tukaj dobro veš da določeni te bodo popljuvali in kritizirali,pač fovšija nimaš kaj.Jaz ti svetujem vztrajaj in najdi nekoga s katerim se boš povezal in razvil svoje znanje.

Sej to sm pol poštudiru.
Vglavnem sem dobil dva, ki potrebujeta spletno stran tako da vsaj nekaj referenc. Ena je pa v fazi izdelave.. samo text se še doda..
Svet stoji na mladih!

NorK ::

Fovšija? To bi bilo res, če bi mi bili tiho. ;)

Tody ::

TOP tukaj pa res ni nobene fovšije, tisti ki smo komentiral znamo narest enako spletno stran, samo vemo da to ni lih OK, po današnjih standardih. Če hočeš komot lahko naprej furaš svoj model poslovanja ampak tudi neka bolj "resna" firma je zadevo delala tako in je blo enkrat enmu mulcu dolgcajt in jim je sesu strežnik z vsemi stranmi gor in vse kar so lahko rekl je da jim je žal...

Recimor da lahko gledaš iz te strani. Celo življenje nočeš delat za 50 eur na stran. Dobro bi bilo dobit projekte ki so vredni 10.000+. Ampak takih projektov ne dobiš ti sam ampak jih dobi agencija. In če si dober pač agencija najame tebe kot podizvajalca in ti pokasiraš del tega. Že 100 debat je bilo na forumu o tem ali si lahko dober koder in dizajner pa smo nekako pogruntal da ne lih...

Zdej če imaš v portfoliju oz življenjepisu same čudne strani pač nihče ne bo tebe zbral, ti se boš pa čudil zakaj ne saj si uredu strani naredil... Kar je seveda daleč od resnice in tukaj ti ljudje želijo povedat da se da še veliko bolje narest z minimalnimi popravki.

MusiqMan ::

Glej men ni glavni posu izdelava spletnih.. to mi je kot nekaj za na stran razumeš?
Nekaj kar se zaenkrat še da zaslužiti kar pa po kakšnih treh, štirih letih nebo več možno.
Mislim pa da kupcem veliko pomeni kok je stran pocukrana ne pa koda spletne strani razumeš?
Svet stoji na mladih!

Dualis ::

Pozdrav !

Da malo zlorabim temo. Recimo, da laik da nekomu izdelati strani za podjetje. Kako lahko preveri ali so strani v skladu z današnjimi standardi oz. je kot pravite koda taka kot je treba. Kot sem že rekel sprašujem kot laik. Ali obstaja kakšen način (priročnik, online validacija itd.), ki omogoča nepoznavalcu, da preveri ali je dobil vsaj približno tisto kar je plačal. Najbrž ni edino merilo to, da strani delujejo v IE in Firefox.

Hvala za nasvete !

LP

5er--> ::

«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

izdelava spletne strani, nasveti (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
8014427 (8243) Netrunner
»

joomla (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
6513500 (9354) betmen
»

Kako oz. z čim izdelujete spletišča? (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
5713152 (11568) Goran's Blog

Iščem/ponujam delo (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Izdelava spletišč
10138681 (26644) Primoz
»

Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
888498 (5819) _Beast

Več podobnih tem