» »

Belkin wireless problem internetne povezave

Belkin wireless problem internetne povezave

mihl ::

Pozdravljeni guruji!
Zdaj ne vem, ali sem jaz nor, ali pa imajo zadnje serije Belkinov (n-wireless)res vsi serijske napake, kot so mi nekateri povedali? Torej priklopljen sem preko telekoma na XMS modemu (neka četrt ADSL varianta). Katerikoli računalnik se mi preko tega modema brezhibno poveže na internet, takoj, katerikoli Belkin pa sploh ne.
Torej lansko leto sem imel en Belkin (n. Wireless), ki se je povezoval na internet brezhibno cca 1,5 meseca, potem pa je imel vedno večje težave (utripanje oranžne lučke za modem v nedogled) in če se je povezava slučajno prekinila s strani Telekoma, se ni znal več nikoli povezati. Resetiranja in upgradi firmwara so bili brez efekta. No na koncu se sploh ni več povezal. Na servisu so mi zamenjali za novega: Belkin F5D8236-4 N wireless. Delal normalno 2 dni, sedaj pa traja cca 20-40 minut (in utripa oranžna modem lučka)da se poveže (računalnik s kablom direktno na modem pa se poveže takoj). Mislim, da bo v kratkem tudi ta router crknil. Kakšne izkušnje imate? Ali je slučajno kriv firmware? Sem probal upgradat, pa zašteka pri download-u firmwar-a (blokira-ne da se naložit). Ko je Belkin na liniji, takrat dela sicer vse normalno, tudi utorrenti, samo izklopiti iz linije ga ne smeš več.
Bom hvaležen za vsak uporaben nasvet, tudi tistega, da naj kupin linksys wrt54gL, vendar je problem v tem, da mi prodajalec BB na vsak način vsiljuje samo kitajske Belkine, ker sem tega že v osnovi kupil (buhtelj neizkušeni!).
Mihl


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Brezžično omrežje meče ven

Oddelek: Omrežja in internet
101403 (1081) Fsegula62
»

WiFi in android

Oddelek: Omrežja in internet
3212534 (9612) Anaa1
»

Belkin

Oddelek: Omrežja in internet
5749 (514) Jasmina
»

Belkin prekinja povezavo

Oddelek: Omrežja in internet
61136 (1028) jimac
»

Povezovanje dveh routerjev preko wlan

Oddelek: Omrežja in internet
273820 (3272) Pyr0Beast

Več podobnih tem