» »

GPS v Sloveniji

GPS v Sloveniji

Fadil ::

Pozdravljeni !

V bližnji prihodnosti nameravam kupiti GPS za v avto. Vem, da je o tem že precej napisanega, pa vseeno potrebujem pomoč. Želim kupiti GPS, ki mi bo v Sloveniji deloval natančno do hišnih številk, saj ga potrebujem predvsem za službo. Ni pomembno, ali je to GARMIN ali NAVIGON itd... Pomembno je da je zanesljiv in natančen. Na mimovrste sem recimo gledal neke GARMIN-e brez kart. Cena je sprejemljiva, vendar ne poznam nikogar iz Gorenjske, ki bi mi bil pripravljen potem naložiti karte na GPS ! Mogoče pozna kdo koga iz Gorenjske, ki zadevo obvlada in bi mi bil, seveda ne zastonj, to " zrihtati " v nulo !?

Lep pozdrav

Yaqwsx ::

karto za garmina nalozit pa ja ni umetnost, nor bi bi bil, bi koga za to placeval. na SD kartici samo 1 mapo ustvaris pol pa 1 file not vrzes.
nevem pa kak majo to druge navijacije

BadB0y ::

Ce pa rabis za službo pa nevem kaj mučkaš.... naj ti ga firma kupi..


Fadil ::

Sej sam nakup GPS-a ni problem spljoh. Torej mi svetujete nakup kakšnega GARMIN-a recimo, pa da se sam potrudim in naložim kakšne karte ??? Katere karte pa so natančne do hišne številke v Sloveniji ?

Lep pozdrav

Wad@ ::

Adria route, sam še vedno se zna zmotit...

Fadil ::

Zanima me, če lahko uporabljam več različnih SD kartic npr. na eni SD kartici bi imel karto Turčije, na drugi recimo Adrio Route itd... Potem pa bi SD kartice samo po potrebi menjal. Določen spomin ima verjetno že sam GARMIN !? Recimo, da bi Adrio imel kot osnovno, ostale pa bi menjal ! Je to možno ?

Lep pozdrav

LuGi ::

Jep.. ali pa kupis 4Gb kartico in vse gor nameces

Fadil ::

Sem gledal na mimovrste tega " Garmin Nüvi 1300 " in je cenovno kar gut. Ampak na Alter forumu so ga nekaj " šimfali " ! Vaše mnenje !?

Lep pozdrav

koyotee ::

Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: koyotee ()

KoMar- ::

Nova serija 1xxx ima ful hroščev sodeč po alter.si. Kupi 255W in ti bo vse delalo brezhibno, tako sem storil jaz prejšnji mesec.

Fadil ::

Koliko stane danes 255W in kje ?

Lep pozdrav

Mare3 ::

Malo sem prebral temo in sklepam da Fadil želi da bi mu prilimali link do garmina v določeni trgovini v sloveniji ne pa neke statistike pa nevemkaj. Moje mnenje drugače se pa na garmine ne spoznam tako da ne bom pameten, sem pa slišal da je dosti folka falilo smer zaradi garmina.

Fadil ::

Ker mislim z GARMIN-om obiskovati stranke po domovih, podjetjih, skratka po hišnih številkah, potrebujem natančen GPS in ne kakšen shit, ki me bo sredi mesta pošiljal na polje. V moji prejšnji firmi, sem uporabljal GARMIN Nuvi 205 in v Celju ni našel velike firme, nahajal sem se pa zraven nje. Motilo me je precej stvari, saj dostikrat ni našel povsem preproste in pomembne stvari, tako da sem bil že v dilemi,če sem kaj narobe napisal, naprimer šumniki... GARMIN 255W sem našel na kar nekaj koncih, vendar je povsod že prednaložen neki CityNavigator, kar ga nekoliko podraži. Ne vem pa, kako natančen je. Sam bi naložil zadnjo AdrioRoute in upam da je ta v Sloveniji natančna do hišne številke !?

Lep pozdrav

Mare3 ::

Mal sem pobrskal in pravjo da je natančen v večini primerov se zna zgodit da ga zmede kej in pomeša koordinate, samo je pa redkost.

Fadil ::

Torej če bi kupil 255W, ki ima prednaložen ta CityNavigator, bi bil za ostalo Evropo OK ! Za Slovenijo pa na Micro SD naložim AdriaRoute in bo pokrita še bivša Juga seveda prvenstveno Slovenija ? Potem pa, na še nekaj drugih SD kartic naložim različne karte, različnih držav in po potrebi menjam ?

Lep pozdrav

Fadil ::

Če kupim tukaj ( http://cgi.ebay.co.uk/GARMIN-NUVI-255W-... , se da zrihtati tako, da bo slovenski jezik ( govorno in pisno ) ?

Lep pozdrav


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katera navigacija Garmin 760 ali Navigon 7110 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9019743 (10589) madmitch
»

Pixmania.com

Oddelek: Kaj kupiti
121979 (1736) Fadil
»

najboljši GPS za SLO?

Oddelek: Mobilne tehnologije
487181 (4116) Ibex
»

Navigacija garmin

Oddelek: Kaj kupiti
319858 (9110) Dami
»

nokia n95 in navigacija

Oddelek: Mobilne tehnologije
335089 (3945) kiFni

Več podobnih tem