Forum » Operacijski sistemi » Upgrade Instalacijskega Cd-ja Windows XP
Upgrade Instalacijskega Cd-ja Windows XP
Dzuro10 ::
Pozdravljeni!
Imam originalen CD Windows XP, gor je SP2 in me zanima, kako bi ta CD upgrade-al na najnovejše popravke (SP3, hotfix, framework...). Se pravi, kako bi "vsadil" popravke in zapekel na nov CD. Je zelo zamudno, če moram čakati vsak PC, da se upgrade-a, pa bi mi to prihranilo veliko časa.
LP
Imam originalen CD Windows XP, gor je SP2 in me zanima, kako bi ta CD upgrade-al na najnovejše popravke (SP3, hotfix, framework...). Se pravi, kako bi "vsadil" popravke in zapekel na nov CD. Je zelo zamudno, če moram čakati vsak PC, da se upgrade-a, pa bi mi to prihranilo veliko časa.
LP
zee ::
nLite!
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
xyd1 ::
Lp
Tudi sam imam namen narediti to stvar, ker podpora os xp se mislim da počasi izteka.
No zanima pa me če obstaja kakšen "pack" vseh posodobitev? Ker v nasprotnem primeru bom moral vsak update dodajati. Zaželjeno bi bilo da je to en file in bašta. Ni obvezno da se da vgraditi na cd, lahko je samo en file ki se zažene PO namestitvi OS ter se "avtomatsko" inštalira (ok tudi če bo potrebno 2x kliknit ni problema :D ).
Tudi sam imam namen narediti to stvar, ker podpora os xp se mislim da počasi izteka.
No zanima pa me če obstaja kakšen "pack" vseh posodobitev? Ker v nasprotnem primeru bom moral vsak update dodajati. Zaželjeno bi bilo da je to en file in bašta. Ni obvezno da se da vgraditi na cd, lahko je samo en file ki se zažene PO namestitvi OS ter se "avtomatsko" inštalira (ok tudi če bo potrebno 2x kliknit ni problema :D ).
lopov ::
Greš na nlite forum in tam dobiš nadaljnje informacije; glej tudi msfn forum, pa pogooglaj za "ryanvm pack".
Dzuro10 ::
Potegneš dol tole
http://www.wincert.net/forum/index.php?...
Vsebuje WMP1, IE8 in vse update. Potem pa uporabiš nlite.
http://www.wincert.net/forum/index.php?...
Vsebuje WMP1, IE8 in vse update. Potem pa uporabiš nlite.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave s nameščanjem Windowsow xpOddelek: Operacijski sistemi | 1177 (1055) | DefSigma |
» | Predelava windowsa xpOddelek: Operacijski sistemi | 3240 (2254) | zee |
⊘ | Narediti svoj Windows XP cdOddelek: Operacijski sistemi | 2852 (2317) | kuglvinkl |
» | Tweak-anje xp (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5020 (3450) | Hux |
» | Shranjevanje Win update popravkovOddelek: Operacijski sistemi | 1720 (1417) | neoto |