» »

MTVvma2002

MTVvma2002

p4 ::

hmm...kaj misliste o letosnjih vma?hmm kwa je blo glede eminema in enih žvižgov..?!
  • premaknil: Sergio ()

Thanatos ::

ma prej je neki Mobyu težil, pa mu je ena pička med gledalci na odru zaradi tega težila, ji je pa nazaj zabrusil, ja ti kar buujaj jaz lahko tudi človeka z očali udarim. Neki v tem stilu.

Kaj mislim? Sam pop in hiphop, nič rocka in metala.

JurijTurnsek ::

letos je blo tak bedno da mi je žau da nism rajši spal... linkin park za best rock??? ne me j....

edina dobra stran so bli hives pa vines... drugo sux!

pa avril misli da poje rock je pa navadna k------

VMA 2002 - sramota
http://www.slatnaskejta.com

darh ::

Linkin Park je dobil best rock? well.. sej so dobri.. sam s tem jih sam vzpodbujajo da ne dajo neč novga ven... brzveze...
Excuses are useless! Results are priceless!

okej sej linkin park so dobri sm nominirani so bli z pesmijo in the end (rock?), pa še vsi drugi nominirani bendi so dosti bolj rockerski in si to nagradoi bolj zaslužijo

pa še to: no doubt je dobo best pop -- včasih so bli dober rock bend (don't speak) zdej pa so dobili dokaz da so totalni popo... oni pa še veseli jao:\

darh ::

Linkin Park => NuMetal & RapCore
No Doubt => EmoRock & EmoPunk (nekej tazga no, nekje sem vidu da so v ska uvrščeni tud, vsaj tazadn album - Rock Steady)
Excuses are useless! Results are priceless!

Coinbird ::

Pri dandanašnji komercjali se ni treba čudit npr. glede No Doubt.

Začetek mi je bil full dober, ko je moderator Enrike Iglesijaza uponašal z tak svinsko piko na faci :D

Čakam na evropske VMA, ki so mi ble že od nekdaj boljše.

bastadu ::

Ja tisto s piko je res sekal, sam mal je pomoje blo zajeban, ker jo ima on na drugi strani face... mogoče so mislal, da ja ne bo preveč očitno/podobno>:D

ja začetek je biu vredu ko so se delal norca iz vsah videov, pa ko so bli presenterji steve-o, bam pa knoxvile... fukjeno...

hmm ma kdo slike od tega spora med eminemom in mobyem..npr kot je tale..

Zgodovina sprememb…

• spremenil: p4 ()

perci ::

sem lih prejle mal preklaplal in vidu, da je še Đuliani nekaj govoril - svašta

hehe ..ja itaq...kot sm pričakoval...spet je bilo polovico vma v znamenju 11.septembra...nekaj tud v znamenju TLC...;((

Matek ::

Sux no, dve baraki jim podrejo, zdej pa to na vsaki prireditvi forsirajo.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

BC3 ::

shakira bi mogla dobit nagrado...;(
-:| athlon x2 5000->phenom fx-5000@3G, vapor-x 4890, aeneon xtune |:-

_Mortal_ ::

Car je dobu 4 nagrade.
Tuki pa še več o sporu

klik
Is reading in the bathroom considered as multi-tasking?

Kaboom ::

eminem je faca itak... Jimmy Fallon pa itak razturo ko je nelly oponašal - it getting hot in heerrrrrrrre hehe
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

leonius ::

Kdo dobi nagrado je odvisno le od založbe in njene moci.
MTV pa tudi vedno forsira glasbo od založbe, ki ji da najvec dobicka ali kakih protioslug.
Tako recimo vedno dobi nekaj nagrad Dr.Drejeve založba kot predstavnika rapa, hiphopa(Eminem, Snoop Dog...itd)ter Freda Dursta (mislim da Linkin Park in P.O.D. pa še kaki nu-metalci).

Vse je denar.

sketch ::

MTV? Ne.... $TV.
Selekcija glasbe na MTVju nima 1% zveze z glasbenimi smernicami, odkrivanjem novega in izboljševanjem starega. Vse je marketing; samo še en način za pridobivanje denarja.
Gledalcem dajejo, kar le-ti hočejo. Namesto da bi jim dajali, kar ne vedo, da hočejo. To je boljše, a veliko težje.

Piro, MT: "Don't give them what they know they want; give them what they don't know they want."

lp
s.
Adapt and overcome.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kaj poslušate? (strani: 1 2 )

Oddelek: Sedem umetnosti
877111 (4570) Slamca
»

Kero Muzko Poslušate??? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1099506 (7974) OmegaM
»

Top 5 najljubših glasbenih izvajalcev - bendov - skupin

473282 (2323) nevone
»

Vaš najboljši komad (strani: 1 2 3 4 5 6 )

26622924 (16934) AnWar

Washa playlista (mp3)

Oddelek: Loža
29116181 (114523) Lord650

Več podobnih tem