Forum » Omrežja in internet » PPPoE povezava
PPPoE povezava
tade911 ::
Živjo
Opazil sem, da vsakič, ko se disconnectam iz interneta ter se potem takoj zopet connectam, se mi spremeni IP naslov na računalniku. To naj bi bilo zato, ker uporabljam PPPoE povezavo. Sedaj me pa zanima, ali se tako naslov mojega računalnika vseskozi spreminja, ali je ta IP pač neka povezava do mojega računalnika in ima moj računalnik vseskozi isti naslov.
LP
Opazil sem, da vsakič, ko se disconnectam iz interneta ter se potem takoj zopet connectam, se mi spremeni IP naslov na računalniku. To naj bi bilo zato, ker uporabljam PPPoE povezavo. Sedaj me pa zanima, ali se tako naslov mojega računalnika vseskozi spreminja, ali je ta IP pač neka povezava do mojega računalnika in ima moj računalnik vseskozi isti naslov.
LP
Antec-902;I7-920;CM-V8;Patriot-6GB-1600Mhz;CM-1000W;GTX275;WD-Black-1GB;Fatal1ty
Bakunin ::
Odvisno od ponudnika in ip politike le-tega.
Pri nekaterih dobis isti (dinamicni) IP, ce se povezes znova v ~24 urah; pri nekaterih se VEDNO spremeni...
Pri nekaterih dobis isti (dinamicni) IP, ce se povezes znova v ~24 urah; pri nekaterih se VEDNO spremeni...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | rami + napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 1283 (1121) | wade |
» | Računalnik konstantno ruži!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1185 (995) | vinkl25 |
» | Brezžično omrežjeOddelek: Omrežja in internet | 1912 (1678) | blackbfm |
» | Ni slikeOddelek: Strojna oprema | 1346 (1167) | Tr0n |
» | Vprašanje glede IPOddelek: Omrežja in internet | 1475 (1120) | _sem_ |