Forum » Pomoč in nasveti » usb 3.0
usb 3.0
samsung113 ::
Torej zanima me glede tega usb huba. Kako je zdaj z napredovanjem? Že imajo kakšni računalniki te hube,že obstajajoo kake komponente na ta port?
Nikjer ni ne duha ne sluha,razn na wikipediji - da so ga predstavili in da so v eni plati vgrajevali,ampak so umaknili z prodaje.
Predvsem me zanima če se splača počakat kakšnih pol leta za nakup malo boljšega prenosnika ki bi imel USB 3.0.
Nikjer ni ne duha ne sluha,razn na wikipediji - da so ga predstavili in da so v eni plati vgrajevali,ampak so umaknili z prodaje.
Predvsem me zanima če se splača počakat kakšnih pol leta za nakup malo boljšega prenosnika ki bi imel USB 3.0.
bluefish ::
Če veš, za kaj ga boš rabil, potem je smiselno počakati z nakupom, v nasprotnem primeru ne. Prenosni diski imajo preko eSATA še vedno hitrejše prenose, seveda pa potrebujejo zunanje napajanje.
V tem trenutku niti ne vem, če je še kaka naprava na USB 2.0 poleg pomnilniških medijev, ki bi potrebovala hitrejše vodilo.
V tem trenutku niti ne vem, če je še kaka naprava na USB 2.0 poleg pomnilniških medijev, ki bi potrebovala hitrejše vodilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MAC (Apple) funkcionalnostiOddelek: Operacijski sistemi | 1960 (1729) | klinker |
» | Grafično oblikovanje - PrenosnikOddelek: Kaj kupiti | 8383 (7378) | mmtu |
» | High-end config - svetujte (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8126 (4768) | MViper |
» | Potrebe po več kot 4GB rama!? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 6615 (4349) | Crimson_Shadow |