» »

High-end config - svetujte

High-end config - svetujte

1
2
3

Mitja358 ::

Malo boljša optična enota ---> http://www.sestavi.si/item.php?id=112&t...

Upam, da avtor ne bo jezen če to vprašam -> se da ta optična enota vgraditi v ohišje, ali mora biti nekje zunaj, samo na USB pač? Enota je lepa, kvalitetna in nameravam menjati v zelo kratkem sranje od Nec 7, hvala za odgovor.

Saj pa piše da je samo preko USB-ja . Če bi bilo preko sata2 ali IDe bi si tudi jaz vzel ker je res lepa oblika.

mesoreznica ::

Um ne raid rešitve ne bom uporabil; 2X več powerhungry, 2X večja možnost da gre vse v rit.
Zaenkrat mi je ta samsung cost/performance/power/noise najboljši, pa tudi je le nekako začasna rešitev ker bom počakal da se SSDji pocenijo in izboljšajo - torej za kako leto bo izvrsten, potem bo pa kot tihi storage služil, ssd pa kot hiter sistemec.

Zdej ko sem gledal X2 teste imam 2 pomisleka
1. precej glasnejši in powerhungry so
2. marsikje sem zasledil, da so težave v smislu da špili potrebujejo posebne patch-e drugače kartica deluje kot single card slution; torej se sploh ne izrabljata oba procesorja...

295 še ni dobavljiv pa tudi pre-drag bo; bi ga mogoče počakal ampak sem prebral da bo le vmesna stopnja do novih kartic v marcu.

Bi pa rad definitivno imel Čez kak teden-dva sistem doma, pa imam pomisleke če nebi celo 280 vzel glede na vse skupaj kar sem napisal in malce prišparal

Dejstvo je da ima 19" lcd, ki ga ne bom menjal do drugega leta, torej tiste hude moči da vse laufa na max v špilih verjetno ne potrebujem (na takšni ločljivosti so praktično vse skoraj enake v performansah), ker se te kartice ala X2 in 295 itak izkažejo šele na precej večjih monitorjih z večjimi rezolucijami

-Kakšna ideja?

Nekih groznih težav ni z dual gpu grafami. Obstajajo pa seveda pri določenih igrah.

Pod 1920x1200 resolucijo nimaš kaj počet z HD4870-X2 ali GTX295. Škoda denarja.

Če pa imaš 19 lcd in ga še lep čas misliš imet pa ne rabiš niti HD 4870 1GB ali GTX 260 core 216.

Grafične se tako hitro menjujejo da do takrat ko boš menjal monitor bo že bogve katera varianta zunaj.

LP
Gigabyte UD3P, E8500 @ 4.5 GHz , HD4870-X2, 4GB ram (Xtreeme Dark),
WD Velociraptor, LC Legion-X

spedster ::

OK

-Kaj pa tisto kar so napisali glede i920, pa i940 da ne zna izrabljati višjih frekvenc ram-a?

BioTech ::

glede na to da 4850 dobiš za 130eur, 4870 pa je čez 200eur se ti res bolj splača vzet prvo.
Lp
sori bula!

Domini ::

Malo boljša optična enota ---> http://www.sestavi.si/item.php?id=112&t...

Upam, da avtor ne bo jezen če to vprašam -> se da ta optična enota vgraditi v ohišje, ali mora biti nekje zunaj, samo na USB pač? Enota je lepa, kvalitetna in nameravam menjati v zelo kratkem sranje od Nec 7, hvala za odgovor.

Odličen je, meni služi že nekaj cajta.
Asus Rampage Formula X48, Core 2 Quad Q9300, Ballistic Tracer Black 2Gb 1066,
Asus Nvidia GTX280 1GB, Western Digital 750GB, Thermaltake Shark, LC8850 850W

Meizu ::

OK

-Kaj pa tisto kar so napisali glede i920, pa i940 da ne zna izrabljati višjih frekvenc ram-a?

To se mi zdi tako pritegnjeno za lase, da ajoj. Če je pa to resnica, potem pa Intel naj si gre lepo v 3pm (!!!). Prodam i7 920 in kupim Phenoma II na AM3 plati. Bemti...

Anto ::

Živjo fantje

Čas je da svojo kištico zamenjam in sem sestavil zadevo ki bi jo rad imel, vas bi pa prosil za kakšen komentar oz. Priporočilo.

# (osnovna plošča) asus - asus p6t deluxe, s-1366, atx (274. 0275)
....
Lp

Sm gledu mal po Asusovi strani in vidim da je zej že P6T Deluxe V2 vni8-O http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&...
Ve kdo zakaj so izdal 2 verzijo? Je blo s prvo kej narobe da so popravl al pa kej?

Pršla je pa tud "navadna" P6T http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&...

edit: Sm najdu ka nej bi blo drgač pr V2:
The only difference is that the V2 is missing the Marvell SAS controller. Beyond that, the boards are the same.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Anto ()

OK

To se mi zdi tako pritegnjeno za lase, da ajoj. Če je pa to resnica, potem pa Intel naj si gre lepo v 3pm (!!!). Prodam i7 920 in kupim Phenoma II na AM3 plati. Bemti...

Vse kar sem na intel strani glede tega je, da 920 pa 940 komunicirajo preko Intel® QuickPath Interconnect z ramom 4.8 GT/sec, i965 pa 6.4 GT/sec; zdej pa ne vem...

OK

Joj no. Tudi če (in to je velik če) ne bi znal izrabljat velike frekvence DDR3 ram je to še zmeraj najhitrejša serija procesorjev kar jih lahko kupite trenutno.

V čem je torej problem?

Zgodovina sprememb…

Problem? Da daš za proc skoraj 300€ in ne zna izrabit ubogega DDR3 rama. To je problem.

Jaz bi tudi rekel da to ne drži ravno, vendar je sharkyextreme.com res čudno napisal članek.

Problem? Da daš za proc skoraj 300€ in ne zna izrabit ubogega DDR3 rama. To je problem.

Ma glih je važno kaj izrablja in kaj ne.

Zakaj kupuješ i7? Zato ker super izrablja zadeve ali zato ker je najhitrejša serija procesorja na tržišču?

Če te zanima prvo, potem zadrži svojo knfoguracijo ki jo imaš v podpisu.

Če te zanima performance (mene bi seveda) potem vzami i7.

Kaj ima veze kaj in koliko uporablja. Važno je da dobiš željeni performance.

LP

Zakaj so potem edino tripple channel rami pod 1.6v? Oz. vsaj sam nisem zasledil normalnih dual channel kitov, ki bi bli pot 1.6v. Potemtakem sem primoran kupovati triple channel rame, katerega pa mi proc ne more usposobit? Lolz...

Ja, performance, levo desno, to seveda. Ampak za 300€ - stvar MORA podpirat vse kar je na tržišču, in ni debate tukaj.

1.65 V je maks kar Intel priporoča, pa tripple channel je zaradi arhitekture; zato je tudi "pretočnost" med ramom in tem procom precej večja kot pri prejšnji generaciji.

OK finalno vprašanje:
Laufal bom visto ultimate 64; kakšna razlika bi bila če vzamem 6 ali 12GB ram-a v smislu odzivnosti in hitrosti sistema in špilov?

PNG ::

Raje vprašaj kaka bi bila razlika med 4gb in 6gb - pa boš še vedno dobil odgovor nikakršna.

Vsaj jaz je nisem opazil...

opeter ::

OK finalno vprašanje:
Laufal bom visto ultimate 64; kakšna razlika bi bila če vzamem 6 ali 12GB ram-a v smislu odzivnosti in hitrosti sistema in špilov?

Razlika? Nobena. Zakaj? Ker nimaš špilov, ki bi ti izkoristil več kot 2 GB RAMa.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

MViper ::

Lahko se jaz dodam svoj loncek? :)

Tudi jaz nekaj kupujem.. pa me zanima kaksno je vase mnenje na tole konfiguracijo:

Sharkoon Seraphim Economy - [nujno potrebujem 4 USBje na zgornji strani ohisja, ce ma kdo kak drug predlog, kar na dan z njem]
Asus P5QC - [kaj je fora teh maximus, formul plat, da so toliko drazje? Samo dodatki ali so res toliko boljse?]
Intel C2D E8500
LC Power Arkangel - [nekje sem bral, da je kul.. se bolj splaca kupiti enermaxa, anteca al so LCji popolnoma kul?]
2x2GB 1333 mhz mushkin PC3-10666 KIT - [bojda je 1333 mhz kul, ker ima procesor enak FSB? Je to res, ali je to blablabla in naj raje vzamem kaksen cenejsi ram?]
GeForce GTX260? - [hja, do sedaj sem kupoval vedno high-end grafe, pa sem ugotovil, da postane po kaksnem letu isto stara, kot kaksna za pol manj denarja in so nove za recimo 200€ boljse.. torej teorija: "bolje dati vec in imeti nekaj casa pri grafah totalno odpade". Bolje dat vsako leto 200€ za kartico, kot 1x na 2 leti zavalit 500€ za kartico. Se motim?]
Diskovje bo pa 1x Samsung spinpoint F1 640 GB pa se Samsung 1 TB..

Gor bojo pa zaenkrat XPji 32bit..
..: WilliamsF1 Team & Liverpool FC :..

bluefish ::

da, RAM je vseeno, če vzameš 1066MHz ali pa celo 800MHz.
Tudi z mnenjem glede grafične bi se strinjal. Raje vzemi eno v (zgornjem) srednjem razredu in jo pozneje zamenjaj.
Vsekakor pa čim prej preidi na 64-bit sistem. Morda še najbolje, da počakaš na Sedmico, čeprav tudi Vista ni slaba.

Zakaj pa na 64 bit, kaj pa pridobim napram 32 bit? :) Na 32 bit imam lepo postlano, da mi vse lepo dela.. :) Brez kaksnih starih spilov ne morem bit [gp4, red alert 2, gpworld ipd.. pac obsesija, kar pa nikakor ne pomeni, da ne povoham najnovejsih spilov in obolim, ce ne dela tekoce na 1600x1200 :)

OK finalno vprašanje:

Razlika? Nobena. Zakaj? Ker nimaš špilov, ki bi ti izkoristil več kot 2 GB RAMa.

NO mislil sem tudi sitem, ko je vista tako svinjsko požrešna in rada porabi rama-kolikor ga dobi na voljo...

echo ::

Zakaj pa na 64 bit, kaj pa pridobim napram 32 bit?

32bit podpira do nekje 3,5GB rama.

OK finalno vprašanje:

NO mislil sem tudi sitem, ko je vista tako svinjsko požrešna in rada porabi rama-kolikor ga dobi na voljo...

Kakšne aplikacije bi pa laufal na sistemu?

6GB rama je načeloma več kot dovolj za večino stvari. Izjema znajo bit velike količine zahtevnih risb v ACADU ali podobnem programu, veliko ogromnih slik v photoshopu etc.

Osebno mislim da trenutno in še nekaj časa ni potrebe za več kot 6GB rama razen če imaš neke posebne zahteve.

LP

Zakaj so potem edino tripple channel rami pod 1.6v? Oz. vsaj sam nisem zasledil normalnih dual channel kitov, ki bi bli pot 1.6v. Potemtakem sem primoran kupovati triple channel rame, katerega pa mi proc ne more usposobit? Lolz...

Ja, performance, levo desno, to seveda. Ampak za 300€ - stvar MORA podpirat vse kar je na tržišču, in ni debate tukaj.

Počasnejši QX quad ga še manj izkorišča, za njega bi pa bil pripravljen vrečt 300€+ ?

LP

LGA 775 sam po sebi ne podpira triple channel. Kar se pa tiče podpore ddr2 ramov, jih pa popolnoma podpira. Da pa en i7 ne more ddr3 spravit normalno skozi... Groza.

LGA 775 sam po sebi ne podpira triple channel. Kar se pa tiče podpore ddr2 ramov, jih pa popolnoma podpira. Da pa en i7 ne more ddr3 spravit normalno skozi... Groza.

Z muhe delaš slona.

Prvič ne veš sploh ali je to res.

Drugič bi bil pripravljen kupit počasnejši in dražji QX ker izkoristi DDR2 ram, ne bi pa kupil cenejšega in hitrejšega i7 ker ne izkorišča popolnoma DDR3.

Zanimivo.

Mene zanima končni rezultat in nič drugega. To je edino kar v resnici šteje.

LP

Zgodovina sprememb…

Enkrat pride tale podpora še kako ok. Hočeš nadgradit, pa je vse zaklenjeno. Damnit.

Zakaj pa na 64 bit, kaj pa pridobim napram 32 bit?

32bit podpira do nekje 3,5GB rama.

Saj je dost :) Saj je itak za vecino spilov dovolj 2 GB rama ne delam pa tudi nic takega, da bi potreboval 14929 GB rama.. gaming, office work, pa movies..

OK;

Zadevo sem naročil. Vam pa tako povem; forwardiral sem spisek konfiguracije na 9 e-mail naslovov.
Med najdražjo in najcenejšo je bilo 310 EUR razlike LOL.

Toxic ::

kolko je pol vse skupaj stalo?:P

Anto ::

OK;

Zadevo sem naročil. Vam pa tako povem; forwardiral sem spisek konfiguracije na 9 e-mail naslovov.

Katera trgovina je najcenejša izmed teh?

OK;

Demise.si

lanzarhack ::

Glede napajalnika mirkaj ker je TT jev veliko v okvari, oziroma slabo delujejo, posebej z asus platami. Problemi pri vžiganju in ugašanju, ker se kondiči ne spraznejo in se mašine ne da užgati po več minut. Glede na to da se ta roba ne prodaja kot žemljice so na policah ali na zalogi stari in novi napajalniki (novi imajo to popravljeno)

Svetujem chieftec 1KW napajalnik. Bistveno boljsi po mojih izkušnjah. SMo pa uničl že oba 2 tko da nobeden ni super.

Samsung 1t diski imajo veliko okvaro pri smart delu. Bodi pozoren na delovanje v začetku, da ga reklamiraš.

Drugače pa za ta denar bi lahko bil vsaj raptor velocity disk za sistemca.
lanzarhack

lanzarhack@yahoo.co.uk

Zgodovina sprememb…

M-XXXX ::

Demise.si

Bom drugače vprašal: Katera prava trgovina je bila najcenejša?:D

gobelin ::

Glede napajalnika mirkaj ker je TT jev veliko v okvari, oziroma slabo delujejo, posebej z asus platami. Problemi pri vžiganju in ugašanju, ker se kondiči ne spraznejo in se mašine ne da užgati po več minut. Glede na to da se ta roba ne prodaja kot žemljice so na policah ali na zalogi stari in novi napajalniki (novi imajo to popravljeno)

Madona imam srečo, da nisem nikoli imel teh problemov. Od mogoče cca 150-ih zmontiranih. Lahko daš modele ali trdiš kar počez?

tilinho20 ::

Demise.si

Bom drugače vprašal: Katera prava trgovina je bila najcenejša?:D

Takšno vprašanje je pravilno, ja. :D

Problemi pri vžiganju in ugašanju, ker se kondiči ne spraznejo in se mašine ne da užgati po več minut.

Zanimivo, ko si že omenil. Podobna reč je pri moji DFI nF4 plati in LC napajalcu. Ko računalnik ugasnem je potrebno počakati nekaj minut, da je zagon spet možen. Ob restartu teh problemov jasno ni. Sicer ni toliko moteče, vendar pa bi bilo zanimivo vedeti, ali je to kak feature ali pa je finta v napajalcu.

Well, too late - jutri bi moral dobiti dostavljeno, tako da bomo videli če bodo kaki problemi.
Drugače sem videl ja da je Samsung imel probleme, pa mislim da tega ni več.

M-XXXX ::

Saj ponavadi ni problem pri nakupu (to moraš bit že majster da kaj zajebeš- pa jim tudi to rata:D) Problem je pa pri vračanju robe, da ti morajo oni kaj plačat, ali pa v primeru garancije...

Drugače ti pa želim vso srečo pa poročaj o rezultatu...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: M-XXXX ()

Zakon je jasen - če bo pa kaj narobe sem pa tudi že v naprej opozoril.

-Hvala za želje ;)

MEDENA2 ::

Speedster:

Pr Demise ze ZELO pazi!!!
Upam, da si si pri njih prebral Pogoje poslovanja!?

Kopirano iz njihove strani:

Vse pri nas kupljene komponente nad 100 EUR vam vgradimo BREZPLAČNO. Računalniki niso plombirani, stranke same vanj v garancijski dobi ne smejo posegati. Morebitne nadgradnje sistemov lahko opravijo tudi drugi pooblaščeni računalniški servisi. V primeru uveljavitve garancije pri nas kupljenih komponent je potrebno priložiti kopijo potrdila o vgradnji komponent pooblaščenih računalniških servisov. Stroške pošiljanja in dostave pri uveljavljanju garancije krije stranka sama.

Pogoji za uveljavljanje garancije so:

da izdelek ni mehansko poškodovan
da v izdelek ni posegla oseba brez pooblastila
da je kupec ravnal skladno z navodili za uporabo
da je kupec uporabljal originalni potrošni material
Garancije ne priznamo v primeru:

da je izdelek mehansko poškodovan
da je okvara posledica previsoke električne napetosti
da je okvara posledica iztoka baterij ali višje sile
da je okvara povzročena med transportom po naši izročitvi
da je okvara povzročena z nepravilno uporabo ali malomarnim ravnanjem
da je okvara ali nedelovanje posledica posega nepooblaščene osebe

Tko da pazi, da neboš sam česar delal, sj ti gre garancija. Prjatlu je zarad tega niso hotel uveljavit (Kr je sam vgradil in uzeu vn kartico in ne pooblaščena oseba).
MSI P45 Neo3-FR, Intel E8300+Mugen@3,40Ghz, Corsair DHX 4GB cl4 @1020Mhz cl5
Sapphire 4850 512MB, 2X WD6400AAKS, Pioneer DVR-215DBK
ANTEC Three Hundred + 3X120mm ANTEC FAN, Corsair TX650W

Tko da pazi, da neboš sam česar delal, sj ti gre garancija. Prjatlu je zarad tega niso hotel uveljavit (Kr je sam vgradil in uzeu vn kartico in ne pooblaščena oseba).

Še vedno bi morala garancija veljati na posamezne komponente. Je pa seveda odvisno, zaradi česar je to tvoj kolega uveljavljal.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

MEDENA2 ::

Kartica je sama od sebe nehala delati in jo je uzeu vn, ter jim jo poslau. Ker ni imel potrdila, da mu jo je vgradila in vzela vn pooblaščena oseba je dobil zavrjeno.
Pr njih naj bi bilo obvezno vse imeti dokumentirano is strani servisa, če katera komponenta ne dela-"to vam piše na spletni strani" mu je reku. 8-O
MSI P45 Neo3-FR, Intel E8300+Mugen@3,40Ghz, Corsair DHX 4GB cl4 @1020Mhz cl5
Sapphire 4850 512MB, 2X WD6400AAKS, Pioneer DVR-215DBK
ANTEC Three Hundred + 3X120mm ANTEC FAN, Corsair TX650W

no, kljub vsemu bi mu morali priznati garancijo, ne glede na to, kar piše na njihovi strani. Tisto je pravzaprav nično, če ni isto navedeno tudi na računu.

Živjo Fantje

Ekola PC je doma; 64 Vista in vse drugo naloženo
Bom malo napisal o moji izkušnji z demise.si
Torej njim sem zadnjim poslal konfiguracijo za izračun in sicer v soboto zvečer. Zelo hitro so se odzvali čez cca 15 minut; opravičili, da posodabljajo cene in da dobim v nedeljo izračun za več konfiguracij kakor sem zahteval.
Dejansko sem dobil ves info; in v nedeljo zvečer potrdil nakup. V ponedeljek sem še malo se menil okoli rama in spremenil konfig, ter se zmenil dokončno, da kupim.
-Vprašal sem kdaj bi lahko dobil zadevo; odgovor četrtek (idelano :) ) - danes in vprašal če je možno dobiti dostavljeno osebno, ker nebi rad da pošta oz. dhl premetava škatlo kot vrečo krompirja. Odgovor: SEVEDA!
Včeraj sem vprašal kdaj se dobimo oz če je vse OK in je gospod rekel da ravno laufa 24 urni test, da je vse 100% in da pride danes do mene v LJ ob 18:30
-Točno na minuto me pokliče da je tukaj; se srečava pokaže in mi da vse skupaj z računom, pakiranji, kabli; plačam in doma veselo prižgem računalnik.
Na desktopu je pustil bmp. slike testov in programe da še sam preverim. Naložil sem visto 64, še sam stestiral in VSE DELA KO ŠUS!
-Vprašal sem tudi kaj če kaka komponenta crkne ali moram nekemu pooblaščencu it pa celo kišto nest? Odgovor je bil da ni treba; naj le dam komponento v originalno pakungo (sem vse dobil) in priložim kopijo računa sistema, ter pošljem ali počakam, da pride naslednjič v LJ - torej nobene panike okoli garancije ipd.
Tako da evo; lahko rečem, da sem z nivojem usluge izredno zadovoljen in da lahko glede na svojo izkušnjo (vse je bilo prijazno, pošteno in promptno pri temu gospodu) 100% priporočam nakup pri njih - jaz vem da bom sigurno še kdaj nabavil sistem pri nijh.

OK; zdej pa redbull ali dva pa gasa, da vidim kako se obnese sistem :)

BTW - računalnik je darilo za brata - ko bo jutri na svoj rojstni dan pokukal oz. hotel prižgati svoj "good old" kompjuter; verjetno ne bo mogel verjeti kaj ima pod mizo LOL

LP

x45 ::

Lahko se jaz dodam svoj loncek? :)

Tudi jaz nekaj kupujem.. pa me zanima kaksno je vase mnenje na tole konfiguracijo:

Sharkoon Seraphim Economy - [nujno potrebujem 4 USBje na zgornji strani ohisja, ce ma kdo kak drug predlog, kar na dan z njem]
Asus P5QC - [kaj je fora teh maximus, formul plat, da so toliko drazje? Samo dodatki ali so res toliko boljse?]
Intel C2D E8500
LC Power Arkangel - [nekje sem bral, da je kul.. se bolj splaca kupiti enermaxa, anteca al so LCji popolnoma kul?]
2x2GB 1333 mhz mushkin PC3-10666 KIT - [bojda je 1333 mhz kul, ker ima procesor enak FSB? Je to res, ali je to blablabla in naj raje vzamem kaksen cenejsi ram?]
GeForce GTX260? - [hja, do sedaj sem kupoval vedno high-end grafe, pa sem ugotovil, da postane po kaksnem letu isto stara, kot kaksna za pol manj denarja in so nove za recimo 200€ boljse.. torej teorija: "bolje dati vec in imeti nekaj casa pri grafah totalno odpade". Bolje dat vsako leto 200€ za kartico, kot 1x na 2 leti zavalit 500€ za kartico. Se motim?]
Diskovje bo pa 1x Samsung spinpoint F1 640 GB pa se Samsung 1 TB..

Gor bojo pa zaenkrat XPji 32bit..

Raje phenom II + 790gx plošča ( oprecej bolje in skor enaka cena ), grafa pa 4850 ali 4870 ( x2 ).

Vlad Tepeš ::

-Vprašal sem kdaj bi lahko dobil zadevo; odgovor četrtek (idelano :) ) - danes in vprašal če je možno dobiti dostavljeno osebno, ker nebi rad da pošta oz. dhl premetava škatlo kot vrečo krompirja. Odgovor: SEVEDA!
Včeraj sem vprašal kdaj se dobimo oz če je vse OK in je gospod rekel da ravno laufa 24 urni test, da je vse 100% in da pride danes do mene v LJ ob 18:30

Aja k sm ga pa jst prašal če je možno da mi dostavi v LJ plato, proc in ram se pa ni dalo, on že ne dostavlja v LJ - "kje sem to slišal?", samo v MB ali preko DHL. P****
Rad imam mir in svoj računalnik!

Ti ne vem; po mojem lepa beseda lepo mesto najde pa nek profesionalen odnos tudi.
-Mogoče si ga pa s čim razkuril?
Pri meni se je ta gospod držal vsega kar je rekel in v moji knjigi je odličen.
-V predačunu je pisalo 30-50% avansa; pa sem vprašal če lahko ob prevzemu plačam vse v gotovini.
Odpisal je da lahko ampak da ima slabe izkušnje, ker se je zgodilo da je folk vse naročil potem pa "odkorakal"; jaz sem mu samo napisal da 100% potrjujem nakup in mi je verjel na besedo pa prinesel zadevo v Ljubljano točno ob uri ki jo je napovedal.

Res nimam kej povedat čez to firmo.

lp,
Igor

Vlad Tepeš ::

No sej se ne sekiram dost. Sem vzel pri AGT, je mal dražje ampak so pa le zakon. Pri demise je pa tko tko, oglasi se če boš imel reklamacijo =)
Rad imam mir in svoj računalnik!

Zgodovina sprememb…

knap ::

demise, elektronika....
po moje je glede dostave tako da je le ta odvisna od tedna do tedna, prejetih naročil... , včasih se jim da (beri splača) osebno dostavit, spet drugič ne itd.

skratka nikoli ne veš kako bo, zgoraj je napisana pozitivna izkušnja,je pa tudi dosti drugačnih mnenj o teh dveh trgovinah...

sicer pa se mi zdi da je zadnje čase manj govora o elektroniki , ali se motim?
Je kakšen poseben razlog?

lp

Jaz z elektroniko nimam nobenih izkušenj saj do sedaj od 5-ih mojih naročil, 5x ni bilo omenjenega artikla na zalogi.

LP
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ultimate gaming (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti