» »

Tv tuner (dvb-t & dvb-c & analog)

Tv tuner (dvb-t & dvb-c & analog)

zockyx ::

Pozdravljeni!

Odločam se za nakup tv kartice. V vseh teh računalniških trgovnicah prodajajo polno te robe vendar vse kartice majo samo analogni sprejem ali pa analogni + dvb-t.

Ker mamo pa doma digitalno kabelsko televizijo, bi rad gledal tudi na svojem računalniku digitalno televizijo in ne analogno(več programov).

Našel sem eno TV KARTICO z DVB-C sprejemom, kar pomen da bi lahk gledu digitalno televizijo preko te svoje kartice brez tiste dodatne škatle ko ti jo da ponudnik.

LINK DO KARTICE: 1. KARTICA

ali

2. KARTICA

Nikjer nisem našel nobenih testu ali pa kakšnega uporabnika, ki to stvar uporablja(ali vsaj podobno z DVB-C), da bi mi lahko kaj povedal o tej stvari.

Zato če slučajno kdo to prakticira bi ga prosu če pove kako je z to stvarjo ali je ta kartica dobra? Za nekatere kartice z DVB-T sprejemom sem zasledil da se tudi pregrevajo?!?!? itd...itd...

PS: KABELSKI PONUDNIK JE--> UPC TELEMACH

hvala za pomoč!

lp,
Zoran

Lori ::

Vzemi prvo kartico, sam sem jo imel nato prodal kolegu in jo uporablja že vsaj pol leta brez problema, hd deluje brez problrma, software updajtajo vsake toliko, se vidi da vsaj neki delajo :). Daljinec se celo da programirat da lahko še druge programe z njim kontroliraš. Na nemških forumih se najde kar nekaj o njej napisano, bottom line izmed teh dveh in nasploh vseh ostalih usb dvb-c vzem tole in boš miren. Če pa boš kdaj še rabil pa lahko dokupiš še CI modul za tole kartico, ki deluje tudi preko usb, lep pozdrav.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Lori ()

B0rg ::

Se en glas za prvo (jo imam tudi sam). Dela brez probelma na telemachu (DVB-C).
DVB-T sem enkrat probal, pa s prilozeno antenco nisme nicesar ujel (gre za res majhno antenco)

Preberi si tukaj se je govorilo o tej kartici

Zgodovina sprememb…

• spremenil: B0rg ()

zockyx ::

ooo super!! Hvala za odgovor!

B0rg tebi pa tudi hvala za link! Je lepo prav prišel in pomagal pri odločitvi! Jutri se kartica naroči! :)

LP

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

digitalna kabeelska tv dvb-c izkušnje (cablestar2)

Oddelek: Pomoč in nasveti
208531 (4170) predrag000
»

digitalni sprejemnik (DVB-C) za TV

Oddelek: Zvok in slika
3418489 (9963) mysterio
»

DVB-T DVB-C (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Zvok in slika
10123178 (19107) Domn
»

vgrajen DVB-T sprejemnik