» »

zaporedje posnetkov canon sx20

zaporedje posnetkov canon sx20

majak ::

imam na novo Canona sx20 in me malo moti ker moraš kar nekaj časa čakati da lahko narediš nasledno sliko, a je to normalno pri tem fotkiču.Ali ima možnost ponastaviti to zadevo da lahko hitreje slikaš ?

RacMan007 ::

V specifikacijah piše, da dela 0.7 fotk na sekundo. Torej rabiš tri sekunde da poslikaš dve fotki... ja, brzina mu očitno res ni neka vrlina :P

http://www.dpreview.com/news/0908/09081...
Nekaj obvladam, a menim, da vsi ostali skupaj še več kot jaz!

lexios ::

Vseeno preveri kateri klas kartice imaš, čeprav je ozko grlo že aparat sam...

tomaz- ::

Tudi sam ga imam. Če slikaš s flešem, je normalno, da rabi nekaj časa, da se "pobere".. Drugač pa naredi cca eno sliko v sekundi, če držiš do konca pritisnjen shutter in imaš v nastavitvah nastavljeno continuous shutting. Neki hitrostnik res ni, je pa čist zadovoljivo. Aja, uporabljam pa kartico SDHC od Sandiska, 8gb class 4 , pa je dovolj.

majak ::

lexios je izjavil:

Vseeno preveri kateri klas kartice imaš, čeprav je ozko grlo že aparat sam...

ja, nekje sem res zasledila da je to odvisno tudi od klasa kartice, mislim da mam Kingston 8gb, mislm da je 4 klas. A potem če si nabavm boljšo kartico se bojo posnetki hitreje delali ??? Katero priporočaš ?

tomaz- ::

Tvoja kartica bi morala čist ok "pojest" podatke.. Tudi v navodilih ti priporočajo class 4 ali pač boljšo, seveda. Pogledat moraš bolj v nastavitvah fotoaparata, kaj in kako imaš nastavljeno. Ampak hitrejš od ene slikce na sekundo pač ne boš prišla, seveda govoriva brez uporabe fleša. Lahko poskusiš tako, da daš na program sport, nameriš in pritisneš shutter do konca in ga tako držiš neprekinjeno. Fotič bi ti moral BREZ prekinitve streljat fotografije, cca 1 na sekundo.. Če ti to deluje ok, potem kartica ni ovira. Ampak hitrejš ne bo šlo, tudi če imaš najhujšo SDHC kartico..

majak ::

hvala za odgovor, res je da moram fotkič še naštudirat k sm ga komaj dobila v roke, počasi pa bo.Mal me je to zmotilo k moj prejšnji fotkič je mal hitrej strelov in je imel v nastavitvah tud možnost da si si nastavu tko da je fotke kr strelov eno za drugo.Bom pa poskusila še te varjante k si mi jih predlagal. Hvala,Maja


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero microSD kartico ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
19235966 (11022) LuIK
»

Spominska kartica za avtoradio

Oddelek: Kaj kupiti
9943 (803) gddr85
»

MICRO SD kartica - katera je najhitrejša ?

Oddelek: Kaj kupiti
325945 (4737) Pithlit
»

Katero kamero (HDD) naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
294870 (3806) 5er-->

Več podobnih tem