Forum » Strojna oprema » Celeroni
Celeroni
Simulacrum ::
Hohohoj.
Mogoce veste koliko toplote oddajo Celeroni narejeni na 0.13u tehnologiji, ki temelijo na jedru P3 (Tualatin)?
Lp
Riplix
Mogoce veste koliko toplote oddajo Celeroni narejeni na 0.13u tehnologiji, ki temelijo na jedru P3 (Tualatin)?
Lp
Riplix
Spajky ::
Tuallie od 1GHz na defolt voltaži in frekvenci = cca.25W, za vse ostalo pa lahko preračunaš od oka s faktorjema višje frekvence in povišanega Vcore ter + 10%; ni čist točno (ni tako enostaven realen izračun!), je pa dovolj približno informativno! /primer isti proc na 1,8Vcore in navit na 1,5G cuga 50W! P3-S pa še kak W več... v primerjavi s Celly-em...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Simulacrum ::
Hvala za odgovore...zdaj pa samo se enega Celeron pri 1.2 GHZ z Zalmanovo pahljaco, da bo hladen in tih.
Lp
Riplix
Lp
Riplix
Spajky ::
Ma kakšen zalman neki, a imaš preveč šoldov? Kupi poceni a odličen Titanov ttc-5tb cooler, sicer ga bo mal teže montirat-plac=kondentatorji okoli s370 in malo zajebano močen klip, ampak ga lahko daš na 7V in bo tih ali celo na +5v in ga spljoh ne bo čut! Razliko tistih 5 jurjev pa mi lahko pošlješ po mejlu...kompresiraj z WinZip-om prej, da ne zgubi bankovec barv... :-) ..
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Han ::
Zakaj pa ne bi dal gor kar originalen Intelov hladilnik z ventilatorjem (box procesor), ki ima prav tako zajeb* močno sponko?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DCC deluje ne spljoh.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1034 (909) | Simulacrum |
» | Tezave z Geforce-omOddelek: Pomoč in nasveti | 919 (786) | Simulacrum |
» | Linux problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1116 (971) | Brane2 |
» | Kateri disk??Oddelek: Kaj kupiti | 1547 (1128) | iration |
» | Problemi z Geforce-omOddelek: Pomoč in nasveti | 1173 (936) | Tr0n |