Forum » Pomoč in nasveti » Težave z intergriranimi "napravami"
Težave z intergriranimi "napravami"
Sokolovko ::
Opravičujem se, če naslov ravno ni najbolj primeren, ampak res ne vem kako bi dal naslov temu problemu.
Torej imam prenosnik HP 6730s. Naenkrat sredi belega dneva mi je nehala delovati miška. Probal sem vse osnovne stvari kot so nanovo inštaliranje driverjev in updejtanje, v BIOSu sem tudi onemogočil in omogočil USB porte in tudi ni pomagalo. Zanimivo je, da mi pa prebere USB ključke in zunanji disk normalno, drugače pa nonstop javlja zvok, koda bi ves čas nekaj dajal not in ven iz usb porta in mi meče ven oblačke da naprave ni mogoče zaznati. Opazil sem tudi, da se računalnik dosti hitreje segreva in da intergrirane stvari kot so webcamera in bluetooth prav tako ne delujejo.
Kaj mi je za naredit? Že vnaprej hvala za odgovore!
Torej imam prenosnik HP 6730s. Naenkrat sredi belega dneva mi je nehala delovati miška. Probal sem vse osnovne stvari kot so nanovo inštaliranje driverjev in updejtanje, v BIOSu sem tudi onemogočil in omogočil USB porte in tudi ni pomagalo. Zanimivo je, da mi pa prebere USB ključke in zunanji disk normalno, drugače pa nonstop javlja zvok, koda bi ves čas nekaj dajal not in ven iz usb porta in mi meče ven oblačke da naprave ni mogoče zaznati. Opazil sem tudi, da se računalnik dosti hitreje segreva in da intergrirane stvari kot so webcamera in bluetooth prav tako ne delujejo.
Kaj mi je za naredit? Že vnaprej hvala za odgovore!
zee ::
Sliši se kot kakšen kratek stik.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | polnenje telefona brez polnilcaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4648 (3763) | louser |
» | Nakup prenosnika direktno od proizvajalcaOddelek: Kaj kupiti | 1538 (1156) | Ribič |
» | Windows 8.1 tablica? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15179 (8700) | Lonsarg |
» | Wifi adapter prepočasen (PC) pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1161 (1002) | aerie |
» | Na prenosniku USB porti ne delajo več in tudi PCMCI neOddelek: Pomoč in nasveti | 1000 (1000) | zdravc |