Forum » Pomoč in nasveti » Taiwan
Taiwan
kgregan ::
Najprej en lep poydrav!
Zanima me kaj in kje se splaca kupovati na Taiwanu. Namrec moj brat je ravno zdaj tam in nevem kaj naj mu recem, kaj naj prinese od dol. Rekel sm mu naj prinese 100CDjev, ce bi jih dobil za 20$ ali manj. Mislite, da se dajo spodaj dobit se cenej.
Napisite vsi, ki mate s tem izkusnje.
Hvala LP
Zanima me kaj in kje se splaca kupovati na Taiwanu. Namrec moj brat je ravno zdaj tam in nevem kaj naj mu recem, kaj naj prinese od dol. Rekel sm mu naj prinese 100CDjev, ce bi jih dobil za 20$ ali manj. Mislite, da se dajo spodaj dobit se cenej.
Napisite vsi, ki mate s tem izkusnje.
Hvala LP
leonius ::
Mam občutek da na Taiwanu niso lih nenormalno cenejše komponente oz. rač. zadeve... bi prej reko da v Ameriki, saj veliki trg in veliko konkurentov prej niža cene kot kraj, kjer so narejene. Davki na uvoz računalniške opreme nivelik, kakor tudi prevozni stroški.
Mogoče bo kaki noname prodajal hudo poceni. Saj vemo, kvaliteta se plača. Tako ali drugače.
Mogoče bo kaki noname prodajal hudo poceni. Saj vemo, kvaliteta se plača. Tako ali drugače.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dostavni čas pošte slovenijeOddelek: Loža | 2301 (1949) | AndrejO |
» | Pazite se USB-ključev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 11758 (11361) | mirkuma |
» | HELP!!! rabim pomoč za en hudi prank :)Oddelek: Loža | 1081 (928) | Keyser Soze |
» | Dražji pomnilnik aprilaOddelek: Novice / Pomnilnik | 2219 (2219) | bf4ed |
» | KATERO MAMA PLATO z 815EPOddelek: Kaj kupiti | 2038 (1754) | Siluro |