Forum » Mobilne tehnologije » Proxy in Nokia N97
Proxy in Nokia N97
faganel ::
Pozdravljeni,
Rad bi izvedel (korak po korak) kako naj nastavim na N97, da se pri dostopu na net izognem Proxy-ju?
Pozdrav,
Matej
Rad bi izvedel (korak po korak) kako naj nastavim na N97, da se pri dostopu na net izognem Proxy-ju?
Pozdrav,
Matej
js osebno ::
Proxy?
Kolikor vem se proxy začne že pri oddajniku signala. Mobilni internet je zato zelo specifičen, recimo IP naslova ne moreš imeti stalnega, vedno vse deluje v ''proxy načinu''. Sam imam za osnoven internet mobilni internet na računalniku, kakršnakoli spletna aplikacija me locira na Ravne na Koroškem (čepra živim v bližini Kranja).
Tako da se proxyu po mojem mnenju pri mobitelih ne da izogniti.=/
Kolikor vem se proxy začne že pri oddajniku signala. Mobilni internet je zato zelo specifičen, recimo IP naslova ne moreš imeti stalnega, vedno vse deluje v ''proxy načinu''. Sam imam za osnoven internet mobilni internet na računalniku, kakršnakoli spletna aplikacija me locira na Ravne na Koroškem (čepra živim v bližini Kranja).
Tako da se proxyu po mojem mnenju pri mobitelih ne da izogniti.=/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z igro LOL-League of LegendsOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1169) | caribbean |
» | Plačljivi anonimizacijski VPN tuneliOddelek: Omrežja in internet | 6320 (5805) | enadvatri |
» | Iščem gostovanje za....Oddelek: Izdelava spletišč | 1209 (1045) | techfreak :) |
» | Proxy SwitcherOddelek: Programska oprema | 1027 (906) | c0dehunter |
» | MIRCOddelek: Programska oprema | 1195 (1017) | Blisk |