» »

Teleray servis LCD-Nokia

Teleray servis LCD-Nokia

Stipex ::

Na dnu ekrana Nokie e61 se mi je pojavila tanka črta mrtvih pixlov debeline 1 pixla, ki zgleda točno takole (tanka bela črta):
 e61

e61

Zadeva ni tako zelo moteča me pa vseeno zanima ali teleray (telefon je še v garanciji) zamenja ekran v takem primeru?

Bor H ::

Načeloma je pri LCDjih garancija po nekaj pixlih v veljavi, glede na to da je kle črta bi ti mogl zamenjat, seveda če ni krivda na tvoji strani, torej kak padec ali kaj podobnega.

LuGi ::

Bor H ::

Poglej mal po netu če je to pogosta napaka, ker če si sam kriv boš dal 15EUR za pregled aparata, pol se ti že splača dat njim popravt ko ti enkrat odprejo ker tistih 15EUR pol ne računajo.

markk1 ::

jaz imam tudi mrtve pixle pa sem klical na teleray pa so rekli če je več kot 3 zamenjajo!

Desty ::

Se bom malce vštulil. Na tipkovnici (navi tipka kromirana) na eno leto stari E71 se poznajo pikice oz. luknje, kakor da bi razžiralo plastiko. Je možno, da je za to krivo potenje? Ker drugače namreč ne vem, kako bi lahko prišlo do tega. Mi bodo na Telerayu zamenjali tipkovnico pod garancijo? Kje se dobi tipkovnico za E71 - SLOVENSKO?

Vanadium ::

Isto je na moji e61i se znucala navi tipka. Jebiga pač z uporabo se znuca in sprijaznit se moraš z tem. Drugače zamenjal ti bodo 100% sam plačat boš moral ker garancija ne pokriva fizične obrabe pomoje :|, ker če bi bi jaz pred koncem garancije rekel da mi celo ohišje menjajo :))

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia E5

Oddelek: Mobilne tehnologije
123149 (1327) SySoop
»

simobil zaklep telefonov (strani: 1 2 )

5214058 (9549) Entity
»

Nokia predstavila E72 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
6111116 (9188) BigWhale
»

Odkrita ranljivost v Nokia Series60 mobilnih telefonih

Oddelek: Novice / Nokia / Symbian
437724 (5232) poweroff
»

Sony Ericsson W960i ali Nokia N95 8GB ali raje kateri drugi?

242758 (2367) strictom

Več podobnih tem