Forum » Pomoč in nasveti » Napajalnik...
Napajalnik...
Skankulja ::
zadeva je sicer malo bolj elektrotehnicne narave... kot kaze ze naslov teme je problem v napajalniku (enhance 300w). stvar je taka da napajalnik oddaja precej nevsecne zvoke (nop... ni ventilator). kolkr se spoznam na elektroniko je najbrz kak transformator. zvok je piskajoc (visoka frekvenca - sicer ni nevem kako glasno je pa rezko in motece). ce napajalnik "rahlo ruknem" je nekaj casa mir (beri: res samo nekaj casa). se pa frekvenca zvoka spreminja relativno od obremenjenosti sistema. garancije zaradi zvoka najbrz ne morem uveljavit, ali pac? sicer pa garancija v vsakem primeru odpade (nalepke ni vec sploh - had to rip it of to check the ventilator). zanima pa me kaj bi stvar lahko povzrocalo oz. kaj se lahko preverim/mogoce celo popravim (sicer mi znanja elektronike primanjkuje pa vendarle). hvala za vsak nasvet.
Neumen človek se zmede ob slehernem glasu razuma.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se včasih ne zaženeOddelek: Strojna oprema | 744 (606) | filip007 |
» | Brnenje napajalnika - LC PowerOddelek: Strojna oprema | 3133 (2658) | Seba22 |
» | računalnik se mi resetira med delomOddelek: Pomoč in nasveti | 2173 (1627) | gpetrov |
» | cviljenje kondenzatorjev???Oddelek: Strojna oprema | 2414 (1963) | SSH |
» | Čudni zvoki iz računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (951) | Blond |