Forum » Zvok in slika » Hišni Kino, ki ga iščem ...
Hišni Kino, ki ga iščem ...
Ronzy ::
Živjo ljudje!!!
Jaz se zdaj že nekej časa ubadam z nakupom hišnega kina ampak ne najdem naprave, ki bi zadovoljila moje potrebe. Namreč iščem cenovno ugoden hišni kino, ki naj bi vseboval naslednje spicifikacije:
Če ima kdo kakšen pameten predlog se mu vnaprej zahvaljujem za odgovor
Jaz se zdaj že nekej časa ubadam z nakupom hišnega kina ampak ne najdem naprave, ki bi zadovoljila moje potrebe. Namreč iščem cenovno ugoden hišni kino, ki naj bi vseboval naslednje spicifikacije:
- - Vsaj 5.1 audio sistem
- HDMI video izhod
- predvajanje CD in DVD medijev
- podpora DivX in HD filmčkov(zdej js mam dost filmov v .mkv formatu)
- USB podpora(se pravi da bi lahka gledal vsebino, ki bi si ji dal na USB)
Če ima kdo kakšen pameten predlog se mu vnaprej zahvaljujem za odgovor
Scorpia ::
Koliko denarja misliš uložit?
Do zde kake pocen zadeve ne boš dobil. V trgovinah imaš komplet ozvočenje z reciverjem 5.1 od 300 do 500 evrov. V big bangu imajo paket tudi z dvd predvajalnikom. Dokupiš kakšen wd tv ali podobno napravo imaš napravo za .mkv format. Če misliš uložiti okoli 600 evrov, se da dobiti nekaj solidnega. Kakšno hišno kino z dvd-jem in da podpira .mkv še nisem zasledil. Ali pa počakaj kako leto, mogoče še letos pride.
Če pa nisi za komponente oz. reciverja, ti je še najboljša izbira un logitech z5500. Sam mene zvokovno ni navdušil, ampak tudi z reciverjem in zvočniki za 400 evrov, niso nič kaj boljši od logitecha.
Do zde kake pocen zadeve ne boš dobil. V trgovinah imaš komplet ozvočenje z reciverjem 5.1 od 300 do 500 evrov. V big bangu imajo paket tudi z dvd predvajalnikom. Dokupiš kakšen wd tv ali podobno napravo imaš napravo za .mkv format. Če misliš uložiti okoli 600 evrov, se da dobiti nekaj solidnega. Kakšno hišno kino z dvd-jem in da podpira .mkv še nisem zasledil. Ali pa počakaj kako leto, mogoče še letos pride.
Če pa nisi za komponente oz. reciverja, ti je še najboljša izbira un logitech z5500. Sam mene zvokovno ni navdušil, ampak tudi z reciverjem in zvočniki za 400 evrov, niso nič kaj boljši od logitecha.
////
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Hišni kino sistem - Kaj kupiti ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 32829 (24368) | p|X| |
» | Hišni kino - do 300€Oddelek: Zvok in slika | 8308 (7825) | kozmy |
» | povezava domači kino in pcOddelek: Zvok in slika | 4268 (4128) | St235 |
» | Media player, hišni kino in 5.1 težavaOddelek: Zvok in slika | 1452 (1344) | Scorpia |
» | Kateri hišni kino kupiti??Oddelek: Zvok in slika | 13042 (11204) | musomanov |