Forum » Mobilne tehnologije » Ker mobitel?
Ker mobitel?
Majc ::
Čas je za nov mobitel
Izbiram med:
Samsung B3410 White
Samsung Corby TXT
Ni mi touk nujn, da je Samsung, ampak trenutno ni drugih na simobilovi strani (npr. Nokie E63).
Zanima me predvsem, če je tipkovnica zadosti hitro odziva, pa touch screen pr prvem če se hitr odzva? Pa če je od Corbyja tipkovnica res boljša? Pa če so kšne težave....
Razmišljam tud o Samsung S5230 STAR white, ker ma boljši fotoaparat. A ma kdo fotke od prvih dveh, da vidm, če so zadost kul..
Nasveti dobrodošli..
Izbiram med:
Samsung B3410 White
Samsung Corby TXT
Ni mi touk nujn, da je Samsung, ampak trenutno ni drugih na simobilovi strani (npr. Nokie E63).
Zanima me predvsem, če je tipkovnica zadosti hitro odziva, pa touch screen pr prvem če se hitr odzva? Pa če je od Corbyja tipkovnica res boljša? Pa če so kšne težave....
Razmišljam tud o Samsung S5230 STAR white, ker ma boljši fotoaparat. A ma kdo fotke od prvih dveh, da vidm, če so zadost kul..
Nasveti dobrodošli..
Majc ::
HTC HD2 predrag.
HTC tattoo se mi zdi pa dost podobn Samsung S5230 STAR, sam da je dražji pa ma Google aplikacije, k jih ne bom rabla..
HTC tattoo se mi zdi pa dost podobn Samsung S5230 STAR, sam da je dražji pa ma Google aplikacije, k jih ne bom rabla..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | odklep samsung gt-s5230Oddelek: Mobilne tehnologije | 2238 (1368) | amigo_no1 |
» | Simobil (nov telefon)Oddelek: Mobilne tehnologije | 1767 (1138) | Mentalist |
» | Odklep telefonovOddelek: Mobilne tehnologije | 1849 (1599) | xteakwondox |
» | Kateri telefon nabavit (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 9783 (6384) | globoko grlo |
» | Kateri telefonOddelek: Mobilne tehnologije | 2042 (1702) | Scorpia |