Forum » Pomoč in nasveti » vista - IE uporabniška imena, gesla
vista - IE uporabniška imena, gesla
gregor ::
Dober dan
Rad bi na novo naložil win 07 (sedaj imam visto). Na kar nekaj forumih... sem avtomatsko prijavljen. Zanima me ali lahko kako prenesem ta upor. imena in gesla v win 7?
Hvala
LP
Rad bi na novo naložil win 07 (sedaj imam visto). Na kar nekaj forumih... sem avtomatsko prijavljen. Zanima me ali lahko kako prenesem ta upor. imena in gesla v win 7?
Hvala
LP
gorenjc ::
Uporabniška imena in gesla so shranjena v cookie-jih ( piškotkih).
Potrebno bi bilo narediti izvoz cookie-jev, backup na drug medij in potem na novi mašini uvoz. Navodila tukaj.
Če pa to tudi v praksi ( po uvozu cookie-jev), pa še nisem probal.
Potrebno bi bilo narediti izvoz cookie-jev, backup na drug medij in potem na novi mašini uvoz. Navodila tukaj.
Če pa to tudi v praksi ( po uvozu cookie-jev), pa še nisem probal.
gregor ::
ok, hvala, bom probal po navodilih
še off topic vprašanje, kateri anti virus program je sedaj najbolj popularen, najbolši...?
hvala
lp
še off topic vprašanje, kateri anti virus program je sedaj najbolj popularen, najbolši...?
hvala
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Privacy, privacy, privacyOddelek: Problemi človeštva | 2104 (1476) | Jupito |
» | Prosim za oceno: Zamenjaj.comOddelek: Izdelava spletišč | 1165 (605) | Ziga Dolhar |
» | brskalnik si ne zapomniOddelek: Pomoč in nasveti | 1481 (1097) | nerium |
» | [Java] servlet - kako upload-at iz klienta v servletOddelek: Programiranje | 1721 (1627) | Fizikalko |
» | unset cookieOddelek: Izdelava spletišč | 1850 (1657) | tomitza |